Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 19

God morgon! Den här veckans avsnitt spelades in redan i torsdags eftersom Jessica skulle resa bort. Tur var väl det eftersom jag blev ännu sämre efter att vi spelat in podden. I det här avsnittet är mamma gäst nästan hela avsnittet. Vi pratar om hur det var att växa upp med skilda föräldrar och om hur mamma tycker att det är att vara mormor. Avsnittet innehåller en del flams och Jessica går loss själv vid micken när hon är ensam i vardagsrummet… Hoppas att ni vill lyssna!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Britta

    Hej hej!

    Angående knipövningar så fick jag tips om att man ska alltid öva när man går uppför trappan och när man klarar av att knipa helt när man går upp så är musklerna tillräckligt starka. Funkade hur bra som helst och har inga problem efter förlossningen. Hoppas det funkar 🙂 rolig pod btw! Kram B

  2. elinpysslar

    Jag undrar om ni någonsin tvekat över att kunna skaffa barn? Jag tänker mycket på det.. brukar tänka att varför har jag aldrig blivit gravid innan, även om jag aldrig riktigt försökt så går jag i dom tankarna. Nu börjar det närma sig att bebisverkstan ska starta här hemma, och jag är lite nojjig fast att jag inte bör vara det (ja menar, jag har ju ingen aning om jag kan eller inte, vet inte varför jag tar ut det i förskott!). Tack för väääärldens bästa podd, ni är så jävla roliga och sambon brukar be mig stänga in mig och lyssna för jag asgarvar så mycket, haha! PUSS Å KRAM!