Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 18: Påsk och pökpåsen

God morgon! Nu finns ett nytt avsnitt av tvillingpodden uppe. Jessica och jag pratar om hur vi firade påsk som barn… Vi ringer upp mamma och sen pratar vi även med vår lillebror. Jag fick nån knäpp på släktlunchen i fredags och gjorde en dum och pinsam grej… Om ni vill veta vad jag gjorde för pinsamt får ni lyssna. I slutet gråter jag faktiskt lite också… Jessica tyckte först att vi skulle klippa bort det, men nu lät vi det vara klart. Stefan borde egentligen ha fått vara med och försvara sig, jag kan ju skriva redan nu att jag tycker att han är världens bästa pappa, även om det inte låter så i slutet på avsnittet. Hoppas att ni vill lyssna!

pippi-ep7-jpgDen här bilden får symbolisera avsnittet.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Tycker oftast att ni är härliga men känner att Angelica överreagerar gällande Stefans kommentar om Alice krypning. Han ”kritiserar” inte Alice och även om han hade gjort det så kommer hon inte att komma ihåg det i alla fall. Ni som i vanliga fall dessutom känns hyfsat pålästa borde veta att det finns lika många krypsätt som det finns barn. Inget att hänga upp sig på tycker jag!

    Annars tycker jag om att lyssna på er podd!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Ja, alla reagerar ju olika. För mig var det jobbigt, men vi har pratat om det nu och jag förstår hur Stefan tänkte. Kram A

      1. Annica

        Jag håller med Jeanette.. Men mest känns det inte särskilt ok att dra upp en sak i podden som du inte ens pratat med Stefan om ännu. Tyckte att det var en jättebra podd, som alltid, men jag lämnade den med en lite dålig känsla den här gången. Nu kanske Stefan inte alls bryr sig, men sånt där kan få honom att verka osympatisk och det tror jag verkligen inte att han är så det är lite synd att det blir den effekten.

        Sedan är ni ganska nya föräldrar fortfarande (fantastiska sådana om du frågar mig 🙂 ) men ni kommer båda säga och göra saker som är fel och det är inte världens undergång. Finns inga perfekta föräldrar som inte ibland säger någonting tokigt, utan att tänka sig för, till sina barn. Man är ju bara människa 🙂 och det var knappast sista gången 😉

  2. LovisaLollan

    Jag minns ju själv Pippi Pelikan från när jag var liten och kissade nästan på mig av skratt när du såg likheten mellan Pippi och Jessica.

    Jag håller definitivt inte med dig men däremot såg JAG ut som PippiPelikan under mina 2 graviditeter inser jag ju nu :’)

    Hoppas det går bra på jobbet efter mammaledigheten!

  3. Jessica

    Alltså, jag vet inte varför men hade fått för mig att eran podd skulle vara flamsig (kanske nått jag läst bland kommentarerna), men har precis lyssnat på 4 avsnitt och blev positivt överraskad! Perfekt att ha i lurarna när jag nattade min lilleputt och kommer nog hänga med på några barnvagnsturer, så ööh tack ska jag väl säga! 🙂