Angelica Lagergren

Nytt avsnitt av Tvillingpodden!

God morgon! Eller Ha-Ha-Ha-Hallå! Det här är ju trots allt ett inlägg om nyaste avsnittet av Tvillingpodden som nu finns uppe på iTunes, Tvillingpodden.se, eller i ett RSS-flöde nära dig!

Eftersom det är klippar-Steffe som pushar för podden den här måndagen så kan jag ganska opartiskt säga att det är det bästa avsnittet hitintills (förutom det då jag själv var gäst tillsammans med Ibbe).

Nu blev vägen till jobbet bra mycket kortare, eller hur?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Har suttit bänkad varje måndag för att lyssna på eran podd och den gör verkligen hela min dag! Ni är så härliga och roliga att lyssna på! Älskar den!

    Såg btw på Ellen häromdagen när Mary-kate och Ashley Olsen var med och dom fick spela ett spel där Ellen ställde frågor typ ”vem kysste något först?” Eller ”vem har störst garderob?” Hade varit roligt om du och Jessica gjorde något likadant 🙂 tack igen för en superfin podd!

  2. Sofia

    Jag måste säga att jag älskade det här avsnittet! Absolut mycket flams och skratt men sånt är ju så kul!!! Skrattade högt åt er fler gånger! 😀

  3. Herr och Fru Lagergren

    Åhh vilka bra tips!!! Tack 🙂 Och jag håller med dig, inte bästa avsnittet 😉 kramar Angelica

  4. A

    Njae… Inte bästa hittills skulle jag säga! Jag gillade bäst det där mamman berättade om hur det var att få tvillingar.

  5. Cassandra

    Älskar er podd, lyssnat på varje avsnitt <3 Dock har jag en liten kritik till denna veckans avsnitt. Ni var lite för flamsiga tycker jag, tog en väldans tid innan ni kom till saken. Så det var lite jobbigt tyckte jag.

    1. Elin

      Håller med lite grann. Någonstans i mitten blev jag lite trött på att lyssna och undrade egentligen vart ni ville komma.

      Man kan inte ligga på topp hela tiden. Men alla andra avsnitt har varit superbra! 🙂

    2. Herr och Fru Lagergren

      Ja, det var nog för att just sex är lite… känsligt och privat tror jag. Nästa vecka handlar det om förlossning och då blir det nog lite mindre flams. Tack för att du lyssnar och tack för att du tog dig tid att kommentera. 🙂 Massa kramar A

  6. Jennie

    Ni är så underbart fina, närvarande, härliga och humoristiska och pratar om sånt som ingen pratar om och som är så jäkla frigörande att höra på. Oj vad jag älskar att lyssna på er podd! PUSS på er! ♥