Angelica Lagergren

Pyssel till nyårsfesten!

71877bb0dbf6f347d6086cdadd235006 d574307ed8aac6ab45a9472793ffc0b7 b487a6568b41ed277dad9baa87293bc9

Jag var hemma hos min kära vän Malin i fredags och planerade nyårsafton. Jag fick i uppdrag att göra guldiga pom poms, och jag har ju vanan inne sen dopet då jag gjorde typ 30 stycken. Jag tycker även att de här siffrorna på guldpapper ser så himla fina ut, om jag har tid kanske det blir såna också.

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, förra året hade jag min bröllopsklänning (utan tyllkjolen) men den vill jag inte använda i år igen… Stefan sa precis ”Du har hur mycket kläder som helst” i garderoben, men det tycker jag inte…. Hehe. Det har jag såklart men inget jag vill ha på mig på nyårsafton. Det hade varit snyggt med en kostym, jag har klänning så ofta när det vankas fest.

Jag undrar hur ni som har bebisar har gjort vid tolvslaget? Använder ni en babywatcher? Är ni i samma rum? Jag tänker inte dra ut Alice utomhus när det smäller och det känns jobbigt om hon ska vara ensam om hon blir rädd. Tipsa gärna om hur ni har gjort!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma

    Första året för oss med barn. Vi har nog tänkt vara ute på balkongen och fira in tolvslaget med ett kompis par med barn.

    jag tycker du ska dansa in det nya året med din rosa greta klänning (den du hade på din babyshower och har på header.) Btw hur är dem i storlek?

  2. Anja

    Förra året (hennes första nyårsfirande) så stod vi ute med babyvakten hängande runt halsen 🙂 Hon sov sig dock igenom hela tolvslaget och alla fyrverkerier! Mer jag som var nojig och sprang in och lyssnade flera gånger…

  3. Jennie

    Vi har varit inne och kollat på fyrverkerierna två år i rad. Första året sov han sig igenom tolvslaget förra året vaknade han. Då stod vi tillsammans och kollade, mysigt!