Angelica Lagergren

En skön natts sömn!

bild 4Den här spralliga lilla grodmunken vaknade när klockan ringde vid halv nio. De senaste månaderna vaknar hon och ligger och tjattrar, det är väldigt sällan som hon vaknar och skriker och är ledsen. Det var något som jag tyckte var jobbigt i början, att vakna av en ledsen liten tjej. Då fick jag hög puls på en gång, det är så mycket härliga att vakna av hennes prat.

bild 5Hon börjar växa ur alla sina pyjamasar, vi har önskat oss det till henne i julklapp och håller tummarna för att hon får en eller två. Annars är det vi som åker och shoppar efter jul och det är inte helt fel, jag älskar att köpa kläder till Sprallis.

Nu har vi ätit frukost och jag ska göra mig i ordning innan mamma och Jessica kommer hit. Vi ska spela in veckans avsnitt av Tvillingpodden och den här veckan är mamma gäst.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej! Tack för fin blogg;-) appropå sömnen, har en dotter sö. Föddes 27 juni så lite före er söta tjej. Men vad jag har förstått så sover eran prinsessa hela natten? Vaknar hon ingenting? Kram och tack

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej, tack för att du läser vår blogg! 🙂 Och grattis till din dotter! Ja, hon sover hela nätterna för det mesta. Det har hänt enstaka gånger att hon vaknat men då är det oftast bara att ge henne nappen. Jag har förstått att vi har haft ”tur” att hon sover så mycket som hon gör. Jag är väldigt glad över det! Kramar A