Angelica Lagergren

Som att vara gravid igen

IMG_4205-0.JPGIMG_4204-0.JPGIMG_4203-0.JPG Det känns verkligen som att vara gravid igen när jag har Alice i bärsele på magen. Inte kortare stunder, men nu promenerade vi i sammanlagt en halvtimme och det kändes i ryggen. Hon älskar verkligen att sitta i sele, hon somnar nästan alltid direkt och det är så himla mysigt att ha henne nära, nära.

Nu är det dags att börja hacka och fixa middag, det är ju fredag och ni trogna läsare vet ju vid det här laget att vi alltid äter tacos då. Gott men kanske lite fantasilöst! Vad äter ni på fredagar?

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Svensson

    Alltid mexmat på fredagar! Slipper man tänka på vad man ska äta. Men vi kör ett rullande schema om fyra rätter. Vanliga tacos, varma nachos med sallad, tacopaj och enchiladas. Gott! Härligt med bebispromenad :).

  2. Helena

    Mysigt! Vi åt tacos igår 🙂

    Med en ergonomisk bärsele så slipper man det där onda i ryggen. Och så sitter barnet lite bättre i dem. Kolla in tex ergobaby!

  3. Jennie

    Jag gjorde också tacos idag till ”mina barn”, trivs så himla bra med att jobba som Au Pair 🙂 Jag är förmodligen den enda människan på planeten som inte tycker det är speciellt jättegott, men barnen älskade det. 😀