Angelica Lagergren

Fina presenter till Alice!

20140528-140926.jpg

Jag fick så himla fina presenter från mina vänner på Alice baby shower som jag inte har hunnit visa upp här i bloggen. Sprallis fick den här fantastiskt mjuka filten från Ralph Lauren, den kommer passar perfekt i vagnen! Den ska tvättas och packas ner i BB-väskan (som jag inte börjat packa än, tänker vänta till vecka 36-37…).

20140528-140930.jpgOch den fick vi det här fina kitet, även det från Ralph Lauren med en pyjamas, en mössa och en söt nalle som fungerar som skallra. Mössan och pyjamasen passar en bebis som är ungefär 9 månader, så det vi får vänta lite med att använda. I natt sov jag och Stefan med våra två dinglisar i sängen, de ska få bo med oss i sängen tills Alice kommer, så att de luktar som oss. Det kanske är i tidigaste laget, men hellre det än försent känner jag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Åh…Lyxiga presenter!! Skulle du snälla kunna berätta om vilka aktiviteter/lekar ni gjorde på din baby shower?? Behöver inspiration desperat!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Vi gjorde en frågesport som min kompis Malin gjort. Tema Alice och baby. 🙂 Och sen fick alla gissa när Alice kommer och vad hon kommer väga. Sist gjorde vi min mage i gips. Vet att andra gjort ”gissa bajset” med olika sorters smält choklad i blöjor, så ska den blivande mamman smaka och gissa vad det är för choklad. 🙂