Angelica Lagergren

Snart börjar köksrenoveringen

20140326-110144.jpgSåhär kommer vårt kök att se ut, lagom till lunch den 5e april. På morgonen där, så kommer vi att köra igång med det näst sista renoveringsprojektet i huset på ett bra tag framöver. Vårt gamla IKEA-kök ska bort och ersättas av ett nytt snyggt med vita matta ytor, marmordiskbänk och handtag från Superfront. Så pass peppade!20140326-110206.jpgNu på lördag morgon, ska jag möta upp mamma och pappa på IKEA i Barkarby för att få lite plockhjälp på lagret och sen lite draghjälp då vi inte får köra släpvagn på vår bil. Självklart så har jag ju, som ni trogna läsare vet, plocklistan i Excel, komplett med hyllnummer i stigande ordning, därefter sorterat i facknummer, även de i stigande ordning. Någon jäkla ordning får det vara, man kan ju inte bara planlöst springa runt på ett IKEA-lager kl 10:00 en lördagsmorgon. Detta ska ju hinnas med innan kl 15.00 då vi ska bege oss in till stan för att fira att Angelicas lillasyster fyller 20.

På söndag börjar det stora byggprojektet med att montera ihop alla skåp. Då är det äntligen lite pay-back-time för Ibbe och Jessica 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Kul med köksrenovering! Vi satte igång med vår renovering för en vecka sen – och jag är i vecka 35! Ni har planerat lite smartare! ;D vi ska också ha marmorbänkskivor, kommer bli så rackarns snyggt!

    Är lite nyfiken…vilka handtag från superfront ska ni köra på? Och vilka luckor ska ni ha?

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Petra,
      Det är Superfronts Wafer som vi ska ha i mässing. Luckorna blir ett par mattvita från Ikea, vi har haft högglans i tidigare kök och det är inte snyggt när det blir stora fettfläckar på.
      / Stefan

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Jennifer,
      Just under renoveringshelgen så får vi nog äta hos Jessica och Ibbe som bor 15m bort. Planen är att allt utom köksbänk är på plats på söndagkväll.

      / Stefan