Angelica Lagergren

Vi fick nej från bokförlaget

Nu är jag äntligen tillbaka på kontoret. Det har varit rätt kämpigt att försöka rodda barn, feber och jobb. Nu är febern borta och det är full fart igen. Vi ligger lite efter när det kommer till mål i företaget. Jag vill ju vara ärlig med er och just nu behöver vi lägga i en andra växel om vi ska nå våra mål. Ni är några som undrat om barnboken, hur det har gått. Förra veckan fick vi ett nej från bokförlaget. Vi behöver jobba om manuset och skicka in det på nytt. Ett nederlag såklart, men vi tror på den här boken så vi ger inte upp. Det hade nästan varit ett mirakel att få ett ”ja, vi kör” på en gång.

Jag älskar verkligen vår nya rosa vägg.

Koppen med ”Boss” i guld på kommer från Lagerhaus. Jag gillar att dricka kaffe ur koppar med tunna kanter. Kaffet smakar bättre då. Samma sak med vatten, jag älskar mina glas hemma som är lövtunna. Någon mer än jag som tycker att mat och dryck smakar olika beroende på vilket porslin man använder? Eller är jag knäpp?

Jag har försökt dölja mina puffiga ögon med massa ögonskugga. Igår när barnen hade somnat grät jag. Och när jag börjar gråta har jag svårt att sluta. Jag grät för cancer. För att den är ett satans jävla helvete. För att den förstör så mycket. För att jag känner mig både maktlös och hjälplös. Jag grät för en kommentar här i bloggen om att jag är ego och en dålig mamma. Jag VET att jag är en bra, kärleksfull, omtänksam och kreativ mamma. Att jag inte ska ta åt mig. Men nu gjorde jag det. Det är skönt att släppa ut alla tårar ibland även om det också är jobbigt. Idag känner jag mig nästan lite bakis. Kan ni också göra det efter en kväll i tårar?

Jag är glad att det är fredag och en mysig helg med barnen stundar. Och jag är glad att sitta mitt emot min knäppa tvilling och jobba. Nu ska vi snart spela in veckans avsnitt av Tvillingpodden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    Inte alls knäpp – kaffet smakar Såå olika i olika muggar! Dessutom tycker jag att det krävs olika muggar för latte, te och bryggkaffe med mjölk. Haha! Aldrig ens tänkt tanken att jag är knäpp så tänker så utan liksom bara tänkt att det är normen.
    Och herregud så ledsen jag hade blivit om någon plötsligt sagt till mig att jag är en dålig mamma till mina barn – klart du blir ledsen! Förstår att det är svårt att inte ta åt sig- Och ibland känner man sig som världens sämsta mamma men vi är ju verkligen de allra bästa för våra små. Du är så otroligt viktig för dina små troll! Att du kan sova en stund och de ser film/leker är väl bara ett tecken på att de är otroligt trygga så länge du är där nära dem. Försök skaka av dig de där elaka kommentarerna! Hämta pepp från din tokiga tvilling – som jag misstänker bara tycker att du är en helt underbar mamma. Kram & kaffe-skål!

    1. Angelica Lagergren

      Kram till dig! Såhär står det på färgburken: Amb Xtramatt A5.04.78, Nordsjö espri. 🙂