Angelica Lagergren

Frågestund svar del 1

I morgon kommer del 2 upp av frågestunden. Tusen tack till alla er som tog er tid att skriva frågor till mig.

FRÅGA: O är din nya förälskelse så seriös att denne träffar barnen? /Emma

SVAR: Nej, det kommer dröja innan jag presenterar någon för barnen. Det känns viktigt att det verkligen är på riktigt innan någon ny kommer in i deras liv.

FRÅGA: Du har nämnt tidigare att Stefan har träffat en annan. Har du träffat henne & är det såpass seriöst mellan dom att hon har fått träffa barnen? /Sarah

SVAR: Av respekt till Stefan kommer jag inte svara på några frågor som rör honom eller hans relationer, hoppas att du förstår.

A9A28781

FRÅGA: Jag förstår till 100 % om den här frågan är jobbig eller svår, eller för privat. Du behöver inte svara. Men jag undrar hur ni hade det på New York resan? Måste ha varit skit jobbigt att göra en sån resa ihop när det stormade för fullt. Jag hejar på dig Angelica, du är starkare än vad du vet om. Och jag tror många i liknande situationer kan hitta stöd och tröst i din blogg. Livet blir inte alltid som man planerar, eller önskar. Ibland tar det en helt ny riktning…. Men jag tror att det kan bli riktigt bra ändå.
Du förtjänar lycka. /F

SVAR: Vad gullig du är, tack så mycket. Det är en jobbig fråga, men jag svarar i alla fall. New York-resan var skit. Vissa ljusglimtar fanns såklart men när jag ser tillbaka på den ser jag ett satans mörker. Jag ser i mina ögon att sorgen var så smärtsam. Jag har raderat massa bilder i min mobil från resan för man riktigt ser min ångest. Jag visste att det var över. Jag visste att livet aldrig skulle bli som vanligt igen. Jag vet faktiskt inte varför jag låtsades att det skulle blir bra igen. Kanske för att jag någonstans hoppades det. Men innerst inne visste jag, vi skulle inte klara av att fortsätta tillsammans.

IMG_6632

En av många bilder från New York. Blicken är tom och full av oro och sorg. IMG_6719

Jag mår så dåligt av att titta på de här bilderna igen. Det gör fysiskt ont i min kropp.

FRÅGA: Vad har du ätit idag, hittills när du svarar på frågorna? 
När mår du som bäst?
 Finns det någon influencer som du ser upp till och i så fall varför (obs inte Jessica, det är redan uppenbart att hon är en av dina stora idoler, hihi)? 
Viker eller skrynklar du ditt toalettpapper?
 Är du feminist? 
Vilken är din paradrätt i köket?
 Vad har du för rädslor? /Maria

SVAR: Idag har jag ätit havregrynsgröt med banan och jordnötssmör. Druckit massa kaffe. Ätit en pro-pod choklad och några knäckemackor med ost. När jag inte mår helt hundra prioriterar jag inte kosten, vilket är dumt. Jag mår bättre av att äta regelbundet och lagad mat. Jag mår som bäst när jag är med barnen och de är lyckliga. Att stå i lekparken och gunga barnen så att de skriker av skratt är underbart.
Haha åhl Ja, Jessica, min idol! Det finns många jag ser upp till. Johanna Kajson, Isabella Löwengrip, Vanja Wikström och Therese Lindgren är några. De är grymma kvinnliga förebilder för mig.
Jag skrynklar mitt toapapper. Du då?
Självklart är jag feminist, det hoppas jag att alla är.
Min paradrätt är lab gai eller pasta med oxfilé och soltorkade tomater.
Jag har många rädslor. Att barnen eller någon i familjen ska drabbas av cancer eller annan sjukdom. Att jag ska leva ensam resten av livet. Sen ogillar jag ballonger, haha.

dsc_9484

Med fantastiska Vanja Wikström – en förebild på så många sätt. Hon är alltid så positiv, peppig och glad när vi ses.

FRÅGA: Jag är lite nyfiken på din mamma, haha! Har för mig att du skrev ett inlägg för typ ett år sedan om att din mamma var singel och att ni sökte någon hon kunde dejta. Idag verkar hon bygga hus eller ha en gård? Hade varit kul att veta hur det gick. /Sandra

SVAR: Vad gullig du är! Ja, hon var singel men för snart två år sen träffade hon en man. Och ja, hon bygger hus med honom nu. Så himla roligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Måste bara fråga, har du gjort tuttar igen? ? Jag är själv bra sugen efter barn nummer 2 och jag har typ blivit besatt av det nu för tiden? Tack för en superbra blogg! ❤️

  2. Sarah

    Självklart att jag förstår Fina du ♥️ Det var det första som dök upp i huvudet bara när jag skulle komma på en fråga, förstår att den var för personlig ?

  3. Sofia

    Det syns verkligen på de bilderna att du inte mådde bra då 🙁 hoppas verkligen att du snart ska må bättre igen ❤️