Angelica Lagergren

Bakom kulisserna tidningen mama

Jag försöker rensa min dator på lite bilder och hittade de här gulliga i en mapp. Det var när jag och Jessica plåtades för tidningen mama. De gjorde en lång intervju och ett ”hemma hos”-reportage hos oss båda. Bilden här nedanför på Alice var från hennes gamla rum. Nu har jag gjort om en hel del hemma. Det stora rummet som var hennes är nu mitt sovrum. Och garderoberna är flyttade så att den där gulliga tapeten med björnar inte syns längre.

P5040016

Det fina tältet får inte riktigt plats någonstans just nu, så det är nedpackat på vinden.

P5040022

Vi tog bilder när vi låtsades baka i köket. Alice var mest intresserad av att äta allt strössel.

mama-2016-marie-robertson-omslagFint med rosa omslag! Jag tycker att det här med att göra tidning är riktigt roligt. Jag håller tummarna för att det blir ett till LOPPI magasin. Det vore en dröm att få göra en tidning till.

Jag fick en fråga om min plan är att bo kvar i Åkersberga hela livet och det är det inte. Jag och Stefan hade ju en plan att komma närmre stan. Nu blir det ett dock ett helt annat projekt när man vill röra på sig. Stefan måste ju också vara med på tåget. Att bo långt ifrån varandra när barnen är såhär små känns inte som ett alternativ. Innan barnen börjar skolan vill jag gärna hitta en bra lösning och plan på var och hur vi ska bo. Just nu känns det som en lyx att bo granne med Jessica och dessutom ha mamma och Acko nära oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.