Angelica Lagergren

Sex i en bur

I veckans avsnitt av Tvillingpodden pratar jag och Jessica om det här med att ha sex i en bur. Jag har hört om folk som har det… eller har jag bara drömt det? Jag trodde att det fanns ett allmänt uttryck som hette ”Cageing”. Jessica säger att det inte stämmer. Hur som helst. Vi pratar såklart inte bara om det. Vi pratar om att jag ska testa KBT och att jag är nervös inför det. Att mitt problem kanske inte går att lösa med terapi. Jag hoppas ju verkligen det. Är det någon av er som läser bloggen som testat KBT? Ni får lyssna på podden om ni vill höra vad jag behöver hjälp med.

tvillingpodden139

Tänk att vi släppt 139 avsnitt, det är så många. Jag vill hitta på nåt kul till avsnitt 150. Frågan är bara vad…

FullSizeRender 7

Jag och Jessica hade ju ett kul event när vi körde Tvillingpodden avsnitt 100. Jag skulle vilja tipsa er om mina kollegors podd och event som de ska ha. Paula och Hugo har en podd som heter ”Paula och Hugos podcast” och den 20:e augusti ska de ha livepodd. Du kan läsa mer och köpa din biljett här. Du får lyssna på paret live och du får dessutom med dig en lyxig goodiebag värde 1000 kr hem.

poddpuffBästa Hugo och Paula! <3

P1010043Jag och Paula när vi skulle flyga till Malmö och köra sportbilar med Audi. Guuuhuuud vad jag vill göra om det. Det var på riktigt en av mitt livs roligaste dagar. Jag kände att jag levde och fick sån sjuk adrenalinkick.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Lyssnade på podden idag och tycker absolut att ni ska fortsätta med ”hallå, hehehehejsan”. Det är ju er ”jingel” och man blir så glad av den!!

  2. L

    Kbt är jättebra! Jag har gått i några månader nu med min ångest och oro och det har varit toppen, lycka till!

  3. Hanna

    Hej
    Jag går i dbt istället för kbt och tycker det är väldigt bra, det är tufft men det måste det väl vara så man kommer ur det starkare än när man började tänker jag. Hoppas du tycker det blir bra för dig ?