Angelica Lagergren

Tvillingarna Lagergren på youtube

Idag är det dags för oss att filma igen tillsammans med Cissi. Vi ska gå på Daisy Beauty Awards och det ska filmas och läggas upp på Youtube tänkte vi. Prenumerera gärna på vår kanal, Tvillingarna Lagergren, så missar du inga klipp som kommer upp. Vårt klipp där vi träffade tvillingarna Macus och Martinus har över 9200 visningar på 4 dagar, så himla kul tycker jag! Här är filmen om du inte redan sett den, eller om du känner att du bara mååååste sen den igen, haha. TACK för alla inputs på vad ni vill se mer av på vår kanal.

Jag drog en snabb bildgoogling på mig och Jessica och hittade denna bild på oss… Sommar och sol – kom tillbaka!

angelica-jessica-lagergren-baddrakt-1000x618

Jag hittade även ett annat par tvillingar som sjunger och dansar. Och studsar!

IMG_3295

Jedward!!! Så himla roliga och trevliga. tvillingarna_lagergrenIdag är det som sagt dags för ett event igen. Den här bilden kommer från Social Media Party och då hade jag på mig en kostym från Daisy Grace. Det blir kanske kostym för mig idag igen, en vit eller en marinblå. Jag har anlitat Annika som stylist igen, så nu på morgonen blir det fitting. Efter det ett möte och efter det planeringsdag med Cissi och Jessica. Vi har bestämt oss för att ha planeringsdagen på ett lugnt och skönt ställe, men mer om det i eftermiddag.

tvillingarna_lagergren_mamaPå Årets mama hade jag på mig en klänning från By Malina. Den finns också hos Annika, i marinblått.

Nu ska jag väcka barnen och äta frukost. De ska iväg till förskolan och jag ska hinna jobba lite på bussen på väg in till stan. Hoppas att ni får en fin onsdag. Jag har massa träningsvärk från gårdagens träningspass. En skön känsla trots allt!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hej, helt orelaterat, men försöker hitta vad delfinlåten hette som ni hade vid förlossningarna. Haha lite crazy såhär tre dagar efter bf men vill gärna lyssna på den och se om den skulle kunna passa under min förlossning. Googlade men länkarna ni lagt upp tidigare var borttagna från er blogg. Hoppas ni kommer ihåg vad den heter! Tack för en härlig blogg och asrolig podd! Kramar