Angelica Lagergren

Vuxenbord VS barnbord

När jag var liten fick vi nästan alltid sitta vid ett barnbord när vi var iväg på middagar. Det var aldrig något som jag upplevde som dåligt, snarare bra. Vi åt alltid upp snabbare än de vuxna som kunde sitta kvar vid bordet i en evighet. På nyårsafton ska vi på middag hos Annika, Fredrik och Frans och de har ett likadant bord som vi har. Barnen fick det av mamma och hennes kille i julklapp.

Jag ska kolla om Annika har fyra stolar, annars tänkte jag ta med två så att Alice, Frans, Philip och Elsa kan sitta där och leka. Alice och Philip tycker att bordet är så roligt! Men jag tycker att de är lite för små för att sitta vid ett eget bord och äta, kanske nästa år? Nu kan alla i gänget visserligen äta själva, men Philip tycker mycket om att hälla ut havremjölken/vattnet/juicen på sin tallrik/bordet/golvet. Så det gäller att vara snabb!

barnbordBordet kommer från Ikea. Bra storlek och stabila stolar! Jag är lite sugen på att måla allt ljusgrått, men vi får se. Det här är också fint!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ida

    Kom på en grej som för mig tog jättelång tid att upptäcka så kanske vet ni eller så är det ett bra tips. Vi ger också havremjölk till våra barn och köper då inte den ekologiska för den är inte berikad. Den oekologiska har tillsatt bla b12 och en del andra grejer (vi äter i huvudsak veganskt så därför är det b12 som är viktigt för oss men det är samma tillsatser som komjölken har). så vill ni ha samma innehåll så köp den oekologiska.