Angelica Lagergren

En jobbdag i stan

Igår var jag bjuden på en frukost som Frida Fahrman hade tillsammans med Rusta. De hade gjort så himla fint och Frida är verkligen en människa som sprider glädje och energi. Jag hade på mig min tröja som jag hittade på GAP i New York. Tyvärr har jag råkat tvätta den i 40 grader istället för 30… så den har krympt (är kortare än förut) och fäller massa små hår. Går det att göra något åt? Att ha svarta jeans till den är inte så smart… Det ser ut som jag har en stor grå hund hemma, så mycket fäller den.

PB232681Jessicas tröja kommer från H&M. Lika bra att jag skriver det för det är alltid någon som frågar annars.

PB232682Fina mattor!

PB232646Drömgod yoghurt med somrig müsli i.

PB232657Dagens andra kopp kaffe.

PB232664Vi satt tillsammans med Annika, Carin da Silva, Carins kompis (som jag inte minns namnet på, är så dålig på namn) och hennes gulliga son. Jag blev sååå sugen på en till bebis när hennes gullmunk log mot mig. Sen hade jag världens sämsta natt rent sömnmässigt och kände nej, vi väntar i fem år innan vi försöker skaffa en till.

PB232668Frida hade valt ut fem favorit från Rusta, bland annat den här fina lampan.

PB232671Mysigt rum med massa ljusslingor. Jag tänker varje vinter/jul att vi ska sätta upp massa belysning ute, men det blir aldrig av. I år kanske det är dags att fixa det? Det är ju så mysigt när det är mörkt ute. Jag längtar tills vi pyntar julgranen. Hemma hos oss har vi alltid gjort det kvällen före julafton, men egentligen tycker jag att vi kan göra det tidigare. Efter julen är i alla fall jag rätt trött på tomtar och paket.

PB232688Efter eventet kramade vi alla hej då och gick till Pom och Flora som öppnat på Odengatan. Vi åt en tredje (!) frukost och jobbade i raketfart. Vi är i full fart med ett nytt nummer av LOPPI magasin, nu med en annan inriktning än förra numret. Mer om det längre fram! Vi håller på att styra upp omslagsplåtning, intervjuer och sånt. Allt ska bli klart innan jul och jag är så peppad på det här numret.

PB232684Så här fint var det i fönstret på Pom och Flora. Jag skulle också vilja ha massa buketter hemma varje dag, det ger mig både glädje och energi. Jag jobbar för fullt nu för att få mitt lilla elefantöra att överleva. Än så länge ser både mamman och bebisarna ut att må bra. Nu ska kidsen få lunch och sen hoppas jag att båda somnar. Jag ska också sova när de sover, allt för att orka med den här dagen av sjukdomar.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Haha, när jag läste först tänkte jag att du med ”nu ska kidsen få mat” menade dina elefantörabäbisar eftersom du precis innan skrev om dom.. Var tvungen att läsa en extra gång. 🙂