Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 102

Jag har inte puffat för nya avsnittet av Tvillingpodden än. Det är ett ärlig och sorgligt avsnitt måste jag säga… Jag var lite nervös innan vi släppte det för att det är mycket gråt… För sorgligt och för ärligt liksom. Men samtidigt känns det dumt att hålla tillbaka när vi vill vara ärliga med er som lyssnar om hur vi mår. Livet är långt ifrån glass och ballonger hela tiden, även om det kan verka så här i bloggen. Eller här försöker jag också vara ärlig, men vi berättar ju inte allt. I podden finns det större utrymme att säga som det är.

Jag vill ge en rättvis bild av livet och där ingår ju tyvärr död, tårar och kriser i förhållandet. Lyssna gärna och hör av dig om du känner igen dig i det vi pratar om. Du kan lyssna på acast, itunes, på tvillingpodden.se eller i din poddapp. Kommer inte nya avsnittet upp? Testa att ta bort din app och ladda ner den igen, jag vet flera som haft det problemet.

avsnitt102Avsnitt 102 av Tvillingpodden är sponsrat av sagoboksappen Storimi och det är vi väldigt stolta och glada över. Vi var på deras event tidigare i år och det var så mysigt. Du kan själv läsa in sagan så att ditt barn kan lyssna på din röst via paddan eller mobilen. Sen är den himla fint illustrerad också, appen alltså. Sånt gillar jag, när det känns genomtänkt.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.