Angelica Lagergren

Tvillingpodden 100 – film

Bästa Sandra Moreira filmade mig och Jessica under vårt event som vi hade förra veckan när vi körde Tvillingpodden live – avsnitt 100. Nu är filmen färdig så att ni kan få se den. Jag tycker att den blev superfin! Jag tycker att det är roligt med rörligt material. Jag har precis klippt klart en film som vi spelade in igår när vi var på ett lekland, den kommer upp om någon vecka.

Så fort jag är tillbaka från min semester ska jag och Jessica göra en tydlig plan för vår youtube-kanal. Nu har vi haft sjuka barn i flera veckor så tiden har inte funnits där för att åka in till stan på de möten vi hade inbokade. Men vi har hur mycket filmat material som helst som bara väntar på att komma ut, Youtube är verkligen kul! Ni som läser, finns ni på youtube? Vad heter er kanal? Kommentera här nere så att jag och alla som läser kan hitta er. Och prenumerera gärna redan nu på vår kanal ”Tvillingarna Lagergren” så att ni inte missar några filmklipp.

Nu ska jag packa min resväska och försöka komma i säng i tid. Stefan vill att vi går och lägger oss nu men det finns inte ens chans att jag kan somna innan klockan nio… Eller tio… Eller om jag känner mig själv rätt lär jag inte somna innan midnatt, även om det skulle behövas. Väckarklockan ringer tydligen klockan 03… Det är tidigt det! Men Alice är så sjukt peppad på att flyga flygplan och hon sa precis innan hon somnade, att hon ska äta mackor på planet. Gulle.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa

    Jag upptäckte typ youtube i somras (hallå tant) men nu kikar jag lite olika kanaler och ska in o kolla och prenumerera hos er! Jag gör lite filmer, typ 1 i veckan sedan några veckor, försöker bjuda på träningsrelaterat, både enkelt och sådant som är svårt att beskriva bara i text och sådant jag vill förmedlar också i prat plus visa. Svårt dock att det tar mycket tid att filma och redigera och mina annars så grymma läsare är inte så bra på att trycka på play…. men de är ju också över 30 de flesta och vi är kanske generellt dåliga på rörligt? Har ni annan youtube publik än här på bloggen?

  2. Malin

    Hej!

    Jag hade så gärna velat se en längre film från Livepodden när ni sitter och pratar. Så det blir som att lyssna men att man också ser er! Vore sjukt kul verkligen =)

  3. Emma

    Hej,
    Är lite nyfiken på restaurangtipsen i NY. Är de
    på gång eller har jag råkat missa..? Trevlig resa och hoppas ni får njuta av sol och värme!

    1. Herr och fru Lagergren

      Hej Emma, du har inte missat det. Det blev för mycket i familjen med dödsfall och sjukdomar, så det inlägget ligger och väntar på att bli klart. Jag hoppas att det kan komma upp snart! 🙂 Kram Angelica