Angelica Lagergren

Korka upp champagnen!

Jag älskar att jag aldrig riktigt vet vad som händer i mitt jobb. Att ingen dag är den andra lik och att det när som helst kan komma ett mail eller ett samtal med ett nytt projekt, Det gjorde det precis! Jag korkar upp champagnen (mentalt!), skålar och klappar mig själv (och Jessica) på axeln idag. Hurra! Snart kommer jag kunna berätta mer för er vad det här nya projektet handlar om. Det ska bli så kul och jag är mer peppad än någonsin.

tvillingpoddenTänk att få ha sin tvilling som sin närmsta kollega. Det trodde jag absolut inte för ett par år sen. Vi har tänkt söka oss till samma redaktioner innan men inte trott att vi skulle jobba så bra tillsammans. Det gör vi! Jag vet faktiskt ingen som jag jobbar så bra med som henne. Vårt mål är att få vårt företag att växa och kunna anställa duktiga människor. Det vore så kul om vi kunde vara fler på det här tåget som tuffar på riktigt bra. Det är ett mål för 2017.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jättekul att ni har fått ännu ett roligt projekt! Dock så är det liiiite tråkigt att läsa såna här inlägg. Berätta hellre som en överraskning när det väl får komma ut! Det vore jättekul att gå in på bloggen och få en jättenyhet i knät! Nu är det liksom lite över innan ni ens har avslöjat vad det är. Ni kanske har tänkt i dessa banor själva. 🙂 inget illa menat alls, du och din syster är underbara och riktiga power-kvinnor!