Angelica Lagergren

Separation och förlora jobbet

Ja, så heter veckans avsnitt av Tvillingpodden som släpptes i morse. Eller vi släpper det på natten och vi har faktiskt rätt många lyssnare som laddar ner avsnittet så fort det kommer ut. Tack för det! Vi pratar om vår nya träningsform Prince fitness, om PMS och hur dåligt Jessica (och jag!) mår när den veckan kommer. Om hur man bara åker ner i ett svart hål och allt är dåligt. Hopppas att ni vill lyssna!

Tvillingpodden_avsnitt92Foto Sandra Rogers 

Igår efter kalaset passade jag och Stefan på att sticka ut och springa tillsammans. Mamma, min moster och hennes två söner var kvar hemma hos oss och lekte med Philip. Och Acko och Alice gick ut i skogen och hejade på oss när vi sprang två varv. Jag kände igår när jag sprang att kroppen var tung och trött. Och halsen sved tyvärr i morse när jag vaknade. Jessica är sämre än vad jag är så kvällens boot camp är tyvärr inställt. Det känns tråkigt att missa ett pass men samtidigt är det viktigt att lyssna på kroppen när den inte mår bra.  IMG_5463Nöjd efter dagens träningspass!

IMG_5464Kalashattar är ett stående inslag på våra kalas nu, efter önskemål från Alice. Det gör ju faktiskt det hela lite festligare.

Jag skrev i fredags att det var min sista dag hemma som mammaledig, så är det inte, Jag är hemma med Philip idag också, hans inskolning (1 timme) börjar i morgon. Nu ska jag göra lunch till Philip och sen sätta mig och jobba när han har somnat, Helst av allt skulle jag vilja lägga mig i soffan och kolla på någon serie men så fungerar inte riktigt frilanslivet just nu. Det finns fördelar och nackdelar med allt såklart. De kommande veckorna blir det kvällsjobb för mig och Jessica.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.