Angelica Lagergren

Dags att plugga

Nu har jag smitit över till Jessica för att plugga. Jag tänkte åka till vårt kontor men eftersom det är tomt här hemma hos henne passar jag på att sitta här istället. Det tar 30 sekunder att gå hit. Jag har precis gjort en kopp kaffe och försöker peppa mig själv till att tycka att det här med att plugga Naturkunskap 2 är jättekul. För att jag ska lära mig något måste jag ju tycka att det i alla fall är liiite intressant. Jag är inte riktigt där än.

IMG_1974Eftersom Alice har varit sjuk (jag är också sjuk nu!) och varit hemma hela från förskolan hela veckan ligger jag väldigt mycket efter. Tanken är att jag ska plugga två timmar om dagen. De där två timmarna har inte funnits med två små barn som behöver mig. Men nu, nu kör jag! Ikväll ska Alice hem till mamma på tacosmys och övernattning och då tänkte jag också sätta mig och plugga. Jag och Jessica trodde att vi skulle iväg på en bloggkryssning ikväll…. det är tydligen i morgon. Jag har alltså fixat barnvakt till fel dag, i morgon kan inte mamma ta hand om Alice. Men men. Stefan kommer klara sig galant ensam i morgon, men klantigt av mig att boka in mamma fel dag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hejja dig som tar tag i utbildningen !!
    Vet att ni har skrivit att ni fick låna en bärsjal någon gång – har ni använt den nånting? Jag är föräldraledig med mina två döttrar (födda augusti 2014 och september 2015) och vissa dagar är sjalen HELT ovärderlig