Angelica Lagergren

Jobbdag på kontoret

Bild 2016-01-03 kl. 10.16 #3Jag och Jessica sitter på kontoret och huttrar, det är otroligt kallt här inne idag. Jessica sitter med sin vinterjacka på sig… Vi måste ta hit lite mysiga filtar för nu dricker jag orimliga mängde kaffe för att hålla värmen. Jag har hört att man ska dricka kallt när man fryser, stämmer det? Och varmt om man ligger på stranden och svettas… Det låter märkligt nu när jag tänker efter, men det kanske är sant?

Dagens gäst i podden är ingen mindre än Malin, en av mina bästa vänner som gått igenom två igångsättningar när hon skulle föda sina barn. Mer om henne i nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden. Nu ska jag skriva vidare på min text som ska in i morgon. Chipp och hej!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej, tänkte lyssna på eran fatastiska podd eftersom jag inte kunde sova inatt, men upptäkte att det inte finns något ljud. Vet inte om det bara är problem med min, för alla andra av era poddar fungerar perfekt.
    Iallafall, er podd är helt fatastisk och det ni gör är helt fantastiskt! Ni verkar helt underbara och jag skrattar alltid sjukt mycket. Vill säga tack för alla skratt ni ger mig <3