Angelica Lagergren

Hemma med två sjuka barn

I morse när jag vaknade mellan båda barnen kändes Philip varm. Han som dessutom brukar studsa upp vid 06 låg och snarkade. Sen vaknade han till och sa att han var trött. Och så somnade han om. Båda barnen har nästan 38 graders feber och hostar och snorar. Vi tar en lugn hemmadag idag med mycket vila.  IMG_1482

Jag tycker såklart synd om barnen som inte mår hundra bra, men för mig kändes det välbehövligt med en dag hemma. Igår blev en familjemedlem hastigt sjuk och fick åka in akut i ambulans. Det tar energi att vara orolig för de man älskar allra mest. Allt gick bra som tur var.

IMG_1484

Ser ni mitt hår bak? Jag ligger inte stilla en sekund när jag sover. Håret ser ofta ut sådär när jag vaknar… Inatt drömde jag dessutom mardrömmar så jag vaknade alldeles kallsvettig. När Philip sover sin lunchvila ska jag passa på att duscha. Alice sover inte längre vid lunch, minns inte riktigt när hon slutade med det… Vi ska nog försöka ta oss ut på en liten promenad, här i Åkersberga skiner solen. Frisk luft är alltid bra har min mamma sagt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hej Angelica! Du lämnade ju nyligen en relation men är nu nykär igen. Grattis! Själv har jag hamnat i problem igen och behöver hjälp att ta mig ur det. Efter att ha blivit dumpad för två år sedan hade jag svårt att komma ur det och träffade tillslut en man jag påbörjade en KKrelation med som sedan övergått i en fin vänskap och likt ett förhållande. Han fick mig att hlömma exet och bli lycklig igen. Jag har känslor men inte han, han vill träffa andra med.. Nu har jag kommit till en punkt där jag insett att iom att han vill träffa andra och inte satsa på oss så måste jag lämna. Det gör så ont i mig för tycker ju om alla stunder med honom och därför jagplågat mig igenom flera månader med honom trots att jag vetat att när jag gått hem träffar han kanske någon annan.
    Mitt problem är att jag uppenbarligen bygger upp ett beroende av männen kag träffar och bygger upp mina intressen och rutiner kring dem. Känner migså otroligt dålig som gör det. Hur ska jag göra föratt inte hamna där igen? Jag vill ju umgås med den som får mig att må bra, men inte såhär så det blir skadligt och självdestruktivt..

    Önskar dig all lycka i ditt nya förhållande och hoppas ni får en trevlig helg trots att barnen är febriga. kram