Angelica Lagergren

En riktigt härlig dag i stallet

I samarbete med MER 

P1010093

För ett tag sen tog jag med mig båda barnen och åkte till stallet. Vi hade pratat om att rida i flera dagar och både Alice och Philip var peppade på att få rida på hästen Prins. Vi packade med oss korv, korvbröd, kakor och MER. Jag är deras ambassadör under 2017 och MER har blivit en naturlig del av fikastunder, picknickar, road-trips och utflykter till mormor.

P1010080Innan barnen fick rida fick de hjälpa till att borsta, kratsa hovarna och se på när min kusin satte på sadel och träns. Kusin Elsa var också med och alla tre tyckte att allt var spännande. Det var verkligen mysigt att vara i stallet tillsammans.

P1010134Philip var lite skeptiskt till att rida, han ville helst att hästen Prins skulle stå still.

P1010096

Alice var fokuserad och ville aldrig att ridturen skulle ta slut. Jag tycker att det är roligt att ta med barnen och göra saker som jag själv älskade att göra när jag växte upp. En av anledningarna till att jag tackade ja till samarbetet med MER är för att det är just nostalgi och barndomsminnen för mig. MER för mig är så förknippat med min egen barndom, dagar på stranden eller utflykter i skogen. Nu har de dock en annan utsida. Deras nya förpackning är inspirerad av sagor och innehåller nu dessutom 30% mindre socker.

P1010164

När ridturen var slut grillade vi korv och fikade.

P1010103Det fanns såklart vegoalternativ till oss som inte äter griskött.

P1010158En solig höstdag att se tillbaka på och minnas.

P1010168

Philip högg in i kladdkakan med sin gaffel…

P1010193

Vi avslutade dagen med att hjälpa till och städa i stallet. Elsa var en fena på att borsta stallgången. Här kan ni se en film från vår dag.

I samarbete med MER 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    När ni grillar två sorters korvar så gissar jag att köttvarianten kanske främst är till barnen; varför vill du/ni inte ge även dem vegovarianten? Ingen kritik, bara en undran!

  2. E

    När ni grillar två sorters korvar så gissar jag att köttvarianten kanske främst är till barnen; varför vill du/ni inte ge även dem vegovarianten? Ingen kritik, bara en undran!

  3. Jeanette

    Jag reagerar på hur mycket socker ni ger era barn. Läste på en MER idag och såg att det är tillsatt socker plus att den är gjort på juice komcentrat. Känner du att det är en bra produkt att vara ”ambassadör” för? 8,5 g rent socker per tetra! Du verkar vara en superhärlig människa och mamma men just detta känns bara så dumt!

      1. Jeanette

        Samma här! 🙂 men man vet ju mer idag och hur det påverkar kroppen. Läs boken ”ett sötare blod” så kommer du garanterat inte ge en unge en Mer i tid och otid!

        1. Sara

          Får också spontant en känsla att barnen får i sig mkt socker. Sen är ju bloggvärlden lite fake, tror inte de dricker och äter allt de fotar.
          Tycker man ska kunna äta godsaker och dricka Mer ibland men tycker jag ser Mer i många inlägg.

  4. Sara

    Vilken mysig dag ? Du verkar vara en fantastisk mamma! Menar inget illa nu men jag tycker ni verkar ge barnen mkt socker, alltså alla gör som de vill men många väljer saft och Mer till kalas och inte i vardagen. Har tänkt på det sen i somras då barnen fick glass varje dag till mellis. Som sagt menar inget illa utan mer en reflektion när man läser bloggen, ibland ”tänker man inte på” det dolta sockret som i exempelvis Mer.

    1. Lo

      Hahahahah men Gud.
      Innan jag ens läste detta fåneri hade jag tänkt kommentera ”fikade barnen på fågelmat idag igen ”, men skillnaden var att jag tänkte skriva det på skämt!
      Satana helvetiiii vad bajsnödiga människor det finns. Sluuuuuuuta moralisera och skuldbelägg. Alla föräldrar (de flesta) gör fan så gott vi kan!
      Puss och kram

      1. Sara

        Lo, det är du som lägger en värdering inte jag. Skriver två gånger att det inte är illa menat utan en känsla man får när man går in på bloggen. Kan ju vsra bra för A att veta hur man som läsare upplever inläggen. A gör som hon vill med sina barn. Sen tror jag att mkt är bara ren reklam och inte att aäbsrnen dricker allt.