Angelica Lagergren

Strandvägen 1

Jag, Annika och Johanna har jobbat och lunchat på Strandvägen 1 idag. Det är en av de bästa sakerna med mitt jobb, att jag kan jobba lite var jag vill. Idag är det här mitt kontor och tidigare i veckan satt vi på vårt kontor i Åkersberga. Jag fick frågan om vi verkligen skulle behålla det, eftersom vi inte är där så ofta. Men ja, vi älskar vårt kontor! Och att hyra ett kontor i Åkersberga kostar inte alls så mycket pengar. Vi trivs bra där, men när man har massa möten bokade inne i stan är det smidigt att åka in redan på morgonen och sätta sig någonstans.

IMG_9862

Här har de riktigt god frukost! Jag kan tipsa om deras havregrynsgröt. Mums! Jag var här en snabbis i fredags på kvällen men då var det extremt mycket folk. Lite för hög ljudvolym för att kunna prata, men härlig stämning.

IMG_9873

Prat, jobb och massa kaffe – bra onsdag.

IMG_9871Till lunch blev det en poke bowl. Väldigt god men mäktig!

IMG_1001.JPG

Johanna bor nere i Skåne, men vi ses ofta i alla fall. Jag och Annika bestämde precis att vi ska boka in en resa till henne i december. Åka och festa och shoppa i Danmark. Och mysa i deras hus. Jag längtar!

IMG_9864

Jag tänkte på Jessica när jag såg den här blomman. Nejlika, en av hennes favoriter. Hon fattas mig när hon inte är med. Vi sitter liksom typ ihop hon och jag. Men snart ska jag möta upp henne och skriva på vår bok. I eftermiddag har jag ett möte inbokat och sen ska jag och Jessica gå och se en förhandsvisning av Jordskott 2. Jag älskade den serien, så det blir spännande att se fortsättningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.