Angelica Lagergren

Mackor till middag – ja, tack!

I samarbete med Pärsons

PA040087

Jag älskar bröd i alla dess former. Vitt, mörkt, mjukt och hårt! När barnen inte är hos mig är det inte alltid jag har varken tid eller lust att ställa mig och laga mat. Jag äter mer än gärna smörgåsar till middag och nu har jag fått göra ett samarbete med Pärsons. Ni vet företaget som har massa olika pålägg. Jag är uppvuxen med Pärsons tunna skivor av skinka och barnen äter också det här hemma till frukost.

PA040052

Jag försöker äta mer fisk och har nu testat deras nya pålägg ”Havets Skivor” och favoriten är ”Varmrökt regnbågslax”. Jag gjorde två olika varianter – en med philadelphiaost, varmrökt lax, avokado, chiliflakes och rödlök. Den andra var med philadelphiaost, lättrökt lax, tomat, sallad och dill. Och flingsalt! Mmm. Det blev en riktigt god och mättande middag.

PA040100

Rökt lax + rödlök och philadelphiaost = grym kombo!

PA040081

Jag har även testat Pärsons Vegoskivor och den med tomat & basilika är min personliga favorit.

PA040062

I samarbete med Pärsons

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Gott med smörgåsar, men det måste ju ta minst lika länge att laga den där smörgåsen med avocado, lax, lök som att laga en ”riktig” middag med allt hackande och fixande 🙂 Men jag beundrar engagemanget i en smörgås! När jag lagar smörgås så blir det ofta smör och ost på, kanske någon gurkskiva…

  2. Johanna

    Men ååå! Lax på mackan, vilken hit!
    Det här var ett bra samarbete. Jag hade troligtvis helt missat att den produkten fanns annars. Nu finns det på inköpslistan inför nästa matshopping.