Angelica Lagergren

Dra ballen i gruset 

Haha igår fick jag en sån sjukt rolig kommentar här i bloggen. ”Dra ballen i gruset”. Jag har aldrig hört det uttrycket innan och skrattade högt när jag läste den. Jag tycker att det är svårt att veta vad jag ska skriva här i bloggen just nu. Ni har ju inte fått veta allt som hänt, av respekt till barnen. Och jag försöker hålla huvudet ovanför vattenytan och göra det bästa av det som händer. Men jag måste ju få vara glad när jag är glad, utan att få kommentarer om att det bara gått två veckor. Två veckor för er ja. Men för mig kraschade ju allt i påskas.

IMG_0146

Mitt i stormen känner jag hopp, glädje och jag har en tro på kärlek i livet igen. 

Jag har haft många veckor, dagar och timmar på mig att se ljuset igen. Vissa dagar ÄR jag så jäkla ledsen. Jag gråter tills jag känner mig helt uttorkad. Jag har skrikit så att jag är hes. Men jag ser ingen mening med att skriva här varje gång det trycker över bröstet och knyter sig i magen. Jag vill inte skriva varje gång det känns som någon drar ner mig på riktigt djupt, kallt vatten och håller fast. Jag ser ingen mening med att skriva här varje dag att jag tar ångestdämpande för att inte få panikångest och åka till psykakuten igen.

IMG_0145

Nej. Jag är stark också och just nu mår jag bättre av att dela med mig av mina positiva känslor. Vill ni höra mig älta och gråta kan ni lyssna på senaste avsnittet av Tvillingpodden. Jag kommer aldrig kunna göra alla nöjda här. Och jag kommer aldrig kunna berätta allt som jag känner och vad som händer. Tänk på det är ni snälla. Jag måste få tro att jag ska bli kär igen. Att jag ska få fler barn. Att jag till och med kanske gifter mig igen någon gång i framtiden även om det inte känns så nu. Stefan vet om det här, vi pratar fortfarande med varandra mellan bråken. Han vill att jag ska må bra och få vara lycklig igen. Jag försöker göra det bästa av livet, gör det ni också.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Men klart att man måste kunna se framåt. Det är jobbigt just nu men nån gång framöver kommer ju allt kännas jättebra igen. Känns som en otroligt deppig inställning vissa har att inte tro att det bästa fortfarande ligge framför en bara för att man reda fått barn. För min del var det iaf inte förlossningen som var den stora höjdpunkten utan jag vill ju va med under hela deras liv. Klart du kommer träffa nån annan så småningom om ich livet kommer bli helt underbart!

    Sen tycker jag att påsken var alldeles nyss och att 2,5 månad är en otroligt kort tid att komma till beslutet skilsmässa, men jag har samtidigt ingen aning om vad som ligger bakom och alla gör ju som de vill. För min del innebär det bara att jag har fått två bloggar att följa istället för en.

    Lycka till med allt!

  2. Simona Alf

    Livet går i perioder! Stefan var bäst för den här perioden 🙂 det är en by period som e lite tuffare nu men även den går över! Sen kommer nästa period och då kanske du hittar nästa att skaffa barn med och till och med fira dig me! Livet har precis börjat på en by kula! Allt löser sig! Klart du ska få må bra igen!

  3. Anna

    Självklart ska du tro på att allt du önskar ska hända dig. Att du kommer ut på andra sidan av det här och träffar en man som är bättre än du kunnat hoppas, att du får fler barn och ett nytt vackert bröllop. Att livet blir riktigt bra igen och att du ska kunna se tillbaka på allt det här och känna att det var den vägen du behövde gå för att finna den lyckan som kommer sen. Då kommer allt kännas värt det. För om du inte vågar tro och hoppas på det kommer det inte hända. Så kämpa på och tillåt dig att känna allt du behöver känna för att ta dig igenom det här!

  4. Lina

    Du har inget ansvar för att göra oss läsare nöjda. Ditt ansvar är jämtemot dig, dina barn och de som står dig nära. Jag följer både tvillingpodden och din blogg och önskar ibland att jag kunde kliva in i ditt liv för att bidra med några minuter av lycka. Jag väljer att försöka genom att skriva min första kommentar här. Stå på dig, fortsätt se på livet som du gör, fortsätt jobba med dig själv och keep on beeing an awesome mom. Jag hejar på dig! Det gör jag oavsett anledning till skilsmässa och allt annat skit som för mig är orelevant. Jag följer din blogg på grund av din personlighet och ditt driv. För att våra döttrar är jämnåriga och för att du är så ärlig rampljuset tillåter. Ta hand om dig. ❤

  5. Carina H

    Så bra tvillingpodden var och lyssna på. klart att det blir kaos i en skilsmässa, men bättre med 2 glada föräldrar än tvärtom. Ni pratade även om ett sk sorgeår, kan intyga att det är så, blev änka för 5 år sen,och första året är kämpigt just vid alla storhelger, men livet går vidare i sakta mak, men än idag får jag en sån längtan efter min man så det gör ont i kroppen,hade han vart i livet idag 29 juni så hade vi vart gifta i 32år,

  6. Emelie H

    Jag begriper mig verkligen inte på vissa människor som läser och kommenterar. Självklart vet vi inte allt (och har inte heller rätt till det). Visst att kraschen var i påskas, men oavsett om det var för två veckor sedan har ingen rätt att kritisera dig för att du ler och försöker göra det bästa av situationen. Alla hanterar saker på olika sätt och gör det vi kan för att överleva och må så bra som möjligt. Kämpa på Angelica och gör det på ditt eget sätt ❤ Ni som har mage att kritisera som Angelica beskriver: Väx upp, jobba på empatin och var tysta om ni inte har något snällt att säga till en person som går igenom något svårt.

  7. Anna-mamma till Vincent och Alex

    Det är bra att du har en positiv tro om framtiden. Det tror jag kommer hjälpa . Toppenbra av dig och stefan att ni ska fortsätta bo nära varandra. Hoppas er kommunikationen kan vara bra även om ni är i skilsmässa .Stor kram

  8. EmmaF

    Tänker på dig Angelica & skickar varma kramar & lyckoönsknkngar till dig! Följt bloggen, tvillingpodden & din insta sedan 2013. Vi har barn i samma åldrar så är roligt att följda dig & barnen, vilket jag kommer fortsätta göra. Heja dig, du är stark & klarar detta ?? Tack för att du är så pass ärlig som du är. Kram!

  9. Isabella

    Tänk om jag hade haft din blogg att läsa när min värld kraschade för 9 år sen! Det tog mig så lång tid att kravla mig upp … <3 Stor styrkekram till de mindre lätta stunderna!!

  10. Tove

    Vill bara skicka kärlek och pepp till dig Angelica! Låt inte elaka människor rubba din styrka och kraft att gå vidare i livet. Omringa dig med fina personer och skratta, gråt och lev! <3

  11. Mie

    Kjemp deg igjennom! Tillat deg å kjenne på alle følelser, både gode å vonde. Mange heier på deg! Er selv gravid, termin i august, med nr 2. Har svangerskapsdepresjon, og det å forstå at man trenger hjelp gjør at man må svelge litt stolthet. Som at man har misslykkes. Men får prøve å se på det som at man lykkes når faktisk har innsikt til at man trenger hjelp eller at noe må forandres. Styrkeklemmer til både deg, og alle som sliter! For er nok fler enn man tror!

  12. Jessica Christensen

    Det är sorgligt att du ska behöva skriva ett inlägg och försvara dig. Det är ju helt fantastiskt att du kan se ljust på framtiden och försöka blicka framåt trots det som hänt och som händer just nu. Trots alla negativa kommentarer som trillar in här så är vi många som hejar på dig och skickar mentala styrkekramar. Jag vill önska dig all lycka till med ditt liv tillsammans med barnen och jag är övertygad om att du kommer finna lyckan igen både på egen hand med barnen och tillsammans med någon annan. När och hur det blir är bara upp till dig! Stor kram till dig Angelica, du är stark! <3

    1. Angelica Lagergren

      Jag känner er kärlek fina du! Och jag blir så glad över alla kommenterar/mail som kommer med pepp, stöd och fina ord. Ni är bäst!!! <3 TACK! Kram Angelica

  13. K

    Jag menade inte att du inte ska vara glad, klart man får vara det trots att man är mitt i en skilsmässa. Dock skulle JAG bli ledsen om mitt ex skrev som du skrev innan bläcket på skilsmässopapprerna ens hunnit torka. Sen är det inte så länge sen det var påsk heller… att hasta in i något nytt efter två månader är ju kanske varför du sitter i sitsen som du sitter i nu. Frånskild med två små barn. Varför inte bara ta det lugnt? Man behöver inte gifta sig efter 1 år tillsammans och ha barn med typ 9 månaders mellanrum – det funkar inte! Kolla på bella, ni hsr ju i princip gjort samma sak och det funkade inte heller. Lite eftertanke skadar inte. Jaja… skitsamma… egentligen bryr jah mig föga hur andra gör men fattar bara inte varför man ska vara så sjukt snabb i sina beslut. Kris i påsk och skilsmässa i maj. Snabba puckar.

    1. Angelica Lagergren

      Hej K! Har du tänkt på att det kanske inte ens är jag som vill skiljas? Det kanske är Stefan som vill skiljas och har valt att lämna mig, det vet ju faktiskt inte du. Jag tar det jäkligt lugnt ska du veta, du behöver inte oroa dig för det. Och jag är glad över att vi gifte oss tre år efter vi sågs och sen skaffade barn. Och jag är glad över att vi skaffade barn tätt. Jag ångrar ingenting. Så lycklig över detta trots att det nu inte blev vi tills döden skiljer oss åt.

      1. Carolin

        Vem kan sitta där bakom sin skärm och döma en människa som bara försöker ta sig vidare i livet? Det är endast S och A som vet allt som hänt och hur allt känns och ingen annan. Det är väl fantastiskt att känna lycka i kroppen även om det bara är för några korta stunder under dagen? Jag har 3 små barn och kan inte ens föreställa mig vad du går igenom, du är stark. Kramar

          1. Johanna

            Alltså K. Hur tänker du? Du känner inte À och s. Du har ingen rätt att döma nån. Jag och min man har oxå två barn tätt 14 månader emellan och det funkar bara fint ska du veta. Låt nu À vara och lev ditt eget liv! Angelica lycka till med allt ❤

    2. E

      men alltså K… HUR kan du vräka ur dig åsikter och dömmande kommentarer när du inte vet vad som har hänt?? Vi vet inte vad som har hänt, och jag både förstår och skulle aldrig vilja pressa Angelica att berätta exakt vad som hände. Uppenbarligen har det hänt något såpass allvarligt att man inte ser en annan väg ut än skiljsmässa – för man vill/kan/orkar inte vara tillsammans längre, Det är såklart jättesorgligt, oavsett vad som hänt. Som Angelica skriver, kanske blev hon lämnad? Utan att vara beredd på något sådant är det en enorm kris. En kris som hon har gått och går igenom och nu-äntligen när man mår så dåligt- börjar se slutet på, må bättre, känna sig starkare och positiv. jag UNNAR Angelica alla chanser hon har och får att känna sig så, för det är klart att det kommer finnas stunder då det är tungt igen. Om Angelica som person vill fokusera på det positiva, behålla humorn (som jag läste den kommentaren om en ny karl med mycket humor) så vem fasiken är du att trycka ner, förminska och komma med elaka ord? Så enormt trött på elaka troll som ursäktar sig med ”man får tycka och tänka som man vill det är ett fritt land” absolut – men har man lite innanför pannbenet, medmänsklighet och empati så säger man det inte. Skäms vuxna människa!
      Och du säger – varför inte bara ta det lugnt och kolla på Bella… Det finns hur många exempel som helst på relationer där man gift sig, skaffat barn som inte slutar i skiljsmässa. Det finns ingen magisk formel för hur man gör/när man gör och tidslinje som funkar för äktenskap och barn. Det handlar om människor med känslor. Och i en människa ryms lika många känslor som det finns andra människor på jorden. Så lägg ner, gör oss ALLA en tjänst och behåll dina nedvärderande ”goda råd” för dig själv. schaaaaas på dig K och ditt trollande!

    3. Alexandra

      Men varför skulle det inte fungera? Det finns inga tidsangivelser om när man kan gifta sig eller få barn! Finns de som får barn tätt och de finns dem som får barn med flera års mellanrum. Att ha barn med 2-4 (eller mer) års mellanrum är ingen garanti för att ett förhållande ska överleva. Vissa personer är snabba i sina beslut och ibland fungerar och ibland inte, men så är hela livet.

      Jag blev gravid när jag och min sambo varit tillsammans i 1 år och 4 månader och nu har vi en dotter på snart 3 år och en son på 6 månader. Vi hade försökt bli gravid tätt om inte jag hade fått min cancerdiagnos mellan barnen. Saker och ting händer i livet, både bra och dåliga, och ibland går det att rida ut stormen och ibland inte.

      Tror inte att man tar ett skilsmässobeslut så lättvindigt som du verkar tro och jag är övertygad om att Stefan och Angelica har försökt men att det nu inte fick längre. Något kan ha hänt likväl inte, men det är inget vi ska bry oss om för det är inte vår skilsmässa. Har du inget trevligt att säga så var tyst för allas trevnad!

      Kram och ha en trevlig dag!

    4. Anna

      För Bella och Angelica är dom enda som har gift sig ”tidigt” och skaffat barn ”tätt”? Är rätt säker på att det finns måååååånga fler par som gjort likadant men INTE skiljt sig. Det som funkar för vissa funkar inte för andra osv. I den här bloggen är vi intresserade av vad Angelica gör, hur hon mår och vad som gör henne glad eller ledsen. Hur DU skulle känna eller må om det som händer Angelica nu skulle hända dig bryr vi oss inte om här. Vill du berätta om dig själv, skaffa en egen blogg.

    5. Hanna

      Men herregud att det ska vara så svårt att förstå att allt som hänt inte syns i bloggen, att varenda tanke (eller eftertanke som du efterlyser) inte Idas i skrift för oss läsare, jösses.

      Och vad säger egentligen att Angelica stressar o har bråttom. Att hon tror på kärleken l hoppas bli kär, möta en annan, få fjärilar i magen i framtiden är väl inget konstigt men att du direkt läser in att hon tänker sig att det ska ske nu direkt imorgon… nej heja Angelica! Så starkt och modigt stt våga tro och hoppas på ljusare dagar trots en svår tid nu. och även dig ”K” önskar jag en trevlig sommar

    6. Roxanne

      Vafan K, låt en kvinna leva!

      Heja dig Angelica, jag tycker att era ”snabba beslut” tyder på att du låter dig själv utmanas och att du vågar saker här i livet! Du kommer ha mer erfarenhet än många andra som aldrig vågar följa sina drömmar och kärleken. Så som jag ser det så har du fått leva exakt så som du önskade i många år, nu är det ett skifte på gång, men snart vänder det och du kan åter igen följa dina drömmar och leva som ditt allra lyckligaste jag med Alice och Philip och så småning om med någon speciell person. Livet är toppar och dalar och du tar till vara på topparna! Heja!

    7. Sandra

      Vidrig kommentar.
      Jag tycker det är härligt och uppfriskande att leva i nuet! Att hela tiden gå runt och tänka framåt känns varken roligt eller sunt.
      Jag vet inte om du, K, ens har barn? Sambo? Ett liv? Om du inte har det så behöver du inte ens yttra dig om du har något av ovanstående så ta dig en lång titt i spegeln och tänk efter hur du skulle känt om någon kritiserade dig och HELA ditt liv, som du precis gjorde mot Angelica.
      Jag och min sambo blev gravida efter 5 månader tillsammans. Idag, fem år senare så har vi två små flickor som förgyller våra liv varje dag. Skulle vi separera nu så skulle jag inte ångra någonting, absolut ingenting. Alla våra val leder oss i livet, ibland går det snett och det blir inte som man tänkt sig. Men det betyder inte att valen du gjort på vägen har varit fel.

      Kramar till dig Angelica, hoppas att du inte tar åt dig alltför mycket av de idiotiska kommentarerna.
      Var glad, lycklig, gråt och var ledsen. Ramla ihop, res dig igen. Sörj att det liv ni hade tillsammans inte finns längre, glädjs åt alla fina minnen ni delar och glädjs åt din framtid. Alla känslor är tillåtna. Det här fixar du❤