Angelica Lagergren

Så mycket tjänar vi

Måndag = ny vecka och ett nytt avsnitt av Tvillingpodden! Jag och Jessica pratade bland annat om pengar, hur mycket lön vi plockar ut varje månad. Och sen skrev vi varsitt brev till varandra om fem år. Alltså jag skrev ”Jessica, nu är du 36 år och du har tre barn….” Det var verkligen kul! Och fint! Kärleksfullt! Jag skrev att Jessica toppar listan över Sveriges rikaste om fem år. Hoppas kan man ju alltid göra! Lyssna gärna! Snart är det dags för en gäst igen, jag ser fram emot det. Vi kommer att ta in gäster som rör annat än bara förlossningar också, för att bredda oss lite.

tvillingarna_lagergren

En bild från grillkvällen hemma hos Helena förra veckan. Jag vill åka tillbaka dit snart igen så att barnen får leka med lekstugan. Och jag får umgås med Helena. <3

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Hej!

    Jag mailade dig för ett par veckor sedan angående att vara gäst i podden. Du kanske har missat det, om inte så hoppas jag på svar oavsett vad svaret är 🙂 ta hand om dig!

    Kram

  2. Sofie

    Hej!

    Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

    De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

    Lycka till!

    /Sofie på Babyshop

  3. Andrea

    Åh det har jag önskat! Jag frossade i alla era förlossningsberättlser men nu då? Nu är hon ju ute! Bebis teman och småbarns tema önskar jag nu. Typ amming, sömn, hur får man dem att sova själv i spjälsäng, tänder, puréer, leksaker som är bra, vad gör man på dagarna osv. Håller tummarna för att det blir sådana avsnitt 😀