Angelica Lagergren

Födelsedagsmiddag för Chichen

Igår var jag och Jessica hemma hos Annika (eller Chichen som jag kallar henne) för att fira att hon har fyllt år. Hon bjöd på supergod förrätt med chips, löjrom, rödlök och smetana. Till varmrätt blev det vegetariska pizzor och till dessert hade hon bakat en kladdkaka. Så himla trevlig kväll! Jag körde röda läppar och eyeliner kvällen till ära, inspirerad av allas vår Noora. Jag har alltid tänkt att rött läppstift inte passar mig eftersom det ”sticker ut så mycket”. Och jag är så mycket i mig själv som person, så jag vill inte sticka ut mer än nödvändigt. Nu har jag tänkt om. Klart att även jag kan ha röda läppar, det är ju så himla snyggt!

tvillingarna_lagergrenJag och Jessica.

lojromJag fotade visst förrätten innan löjromen hade kommit på. Jag var sååå himla hungrig och ville bara att Annika skulle säga ”varsågoda”.

dukning_normanAnnika hade dukat superfint med härliga vårfärger. Hon har väldigt många gröna växter hemma och jag och Stefan bestämde precis att vi ska fylla på med massa grönt här hemma. Det ger verkligen en hemtrevlig känsla tycker jag. Om man lyckas få växterna att överleva…. vissna växter känns ju rätt deppigt.

alkoholfritt_bubbelJag drack alkoholfritt bubbel och vill tipsa om detta. Supergott! Jag körde bil hem i snöstormen vilket var riktigt läskigt. Det var halt, dålig sikt och övriga trafikanter körde som idioter och sladdade framför mig.

noora_skamPuss på er! Hoppas att ni får en riktigt mysig och lugn söndag. Här hemma ska vi odla tomater (ett steg närmre mer grönt!) och Stefan ska iväg och spela golf. Jag skulle vilja träna ikväll men känner mig tyvärr fortfarande hängig/förkyld så skippar det. Det är bättre att bli helt frisk då innan jag kör på igen.

NY-1024x768Jag glömde helt bort att fota födelsedagsbarnet igår, så här kommer en bild från New York där vi var i oktober förra året. Maria, jag, Annika och Andy. I morgon är det dags att fira Maria som fyller 30 år. Jag och Stefan ska bo på hotell och barnens farmor och farfar ska ta hand om barnen. Det ska bli härligt.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej!
    Skulle inte ni kunna göra ett inlägg om vad ni tycker om eran Donkey. Vi är påjakt efter syskonvagn och skulle vilja höra buu och bää 🙂

  2. Hanna

    En växt är inte dyrare än en bukett snittblommor. Men man brukar ju lyckas få en grön växt att leva i åtminstone en månad? Jag tycker man ska se på den som man gör med snittblommor och köpa nya när de blir fula.