Angelica Lagergren

Bebisgos och tårar

Igår var Maria här och hon sov över till barnens (och vår!) stora lycka. Jag älskar att se hur glada de blir när de tassar ner för trappen och upptäcker att någon ligger i soffan. Vi har haft världens lugnaste och mysigaste morgon här hemma. Vi gjorde frögröt till frukost och slängde in några croissanter i ugnen.

morgonmys_lagergrenPigg liten mört efter en god natts sömn.

pyjamas_lagergrenVi matchar varandra i rosa. Min pyjamas är gammal och kommer från Lindex, jag älskar den.

angelicalagergrenOm jag inte skulle iväg och jobba skulle jag lätt ha stannat i min pyjamas hela dagen.

angelica_dotterJag fick precis ett sms från Stefan (som är och jobbar och fixar med sitt nya kontor nu på förmiddagen) att Tvillingpodden slog rekord i nedladdning förra veckan. Ni var hela 45.141 personer som laddade ner Tvillingpodden! Jag blir så himla glad att det är fler och fler varje vecka som hittar till oss. I morgon kommer ett vanligt avsnitt av podden och på onsdag eller torsdag kommer ett bonusavsnitt som vi spelat in med Nisse och Manne som gör Pappapodden. Hoppas att ni kommer att gilla det!

Dags att byta om, sätta på sig lite smink och åka till min kompis för bebisgos. Som jag har längtat efter att träffa den här lille pojken. Jag blir tårögd bara av att skriva om det här….  Jag ska även packa ner mina träningskläder för både jag och kroppen längtar efter att få svettas igen. Ikväll ska Jessica följa med mig och Sanna och förhoppningsvis hakar Sannas syster Frida också på oss nästa vecka. Ju fler desto roligare! Att träna tillsammans är ett bra och roligt sätt att umgås tycker jag som har ett hektiskt jobbschema. Två flugor i en smäll! Eller ja, det beror på vad vi tränar. När jag och Sanna körde trappmaskinen kom det inte ett enda ord från min mun, då var jag tvungen att fokusera till 100% för att inte ramla av eller svimma av syrebrist.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.