Angelica Lagergren

Russebuss och Tvillingpodden

Jag och Jessica spelade in veckans avsnitt av Tvillingpodden i fredags och då pratade vi om SKAM och Russebuss. Vi pratade även om att bära så tungt så man kissar på dig, om barndomen och om var Norge egentligen ligger på kartan. Det och mycket mer i veckans avsnitt av Tvillingpodden.

avsnitt111

Ni som läst bloggen idag vet att det hände en hemsk olycka hemma igår. Jag blev otroligt chockad och rädd och medveten om hur skört livet faktiskt är. Jag skakade av chock men när den hade lagt sig körde jag Stefan till akuten. Hade det hänt mig, samma olycka, hade jag åkt ambulans. Helt ärligt fattar jag inte att Stefan bara reste sig upp. Dock helt kritvit i ansiktet… också i chock. Jag är så glad att vi inte var ensamma hemma, det var tur att det fanns fler där som kunde trösta och hjälpa till.

När sånt här händer blir jag medveten om vad som verkligen betyder någonting. Och det är mina nära och kära. De är mitt allt. Stefan och barnen är mitt allt. Min älskade, fina familj. Jäklar vad rädd jag blev. Usch, jag börjar gråta av att skriva om det. Hemskt var det.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Russ uten buss

    Hei.
    Forsøkte å høre på dette avsnittet, men fikk stenge av etter 10 minutter da det ble aaalt for mye flams….Det er f.eks. ikke så spennende å høre på at dere søler kaffe…Litt mindre flams og grynt….så kanskje jeg gir det en sjans igjen…
    Ang. russetiden (det heter ikke russebusstiden) så er russebuss en Oslo-fenomen. Dette planlegger man i 3 år fordi det koster mange hundre tusen(HVER). Russen jobber mye og legger mye planlegging i det. MEN det er KUN en liten del av russen som feirer på denne måten.(Ikke alle har råd eller velger å bruke så mye tid/penger på dette)
    Selv var jeg russ i Trondheim og vi hadde ikke buss. Men busskort….Valgte å ikke bruke flere hundre tusen på 14 dager fest, men hadde det morsomt for det. Det var dessuten veldig deilig når det var over, for å gå i samme klær i 14 dager og være ute å feste hver kveld…det tar på…selv om man er 18.