Angelica Lagergren

Jag hör ingenting

Jag vet ingen som blir så pipig när den är sjuk som jag. Om jag är en person som ältar i vanliga fall slår jag något form av rekord när jag är sjuk… Jag var förkyld innan resan till Berlin och öronen sprängdes när vi landade i Tyskland och jag hör fortfarande ingenting. Jag blir på riktigt både ledsen och irriterad över det. Jag får nästan läsa på läpparna för att höra… Och jag känner mig som i en bubbla fortfarande.

Stefan skulle gå förbi apoteket och be om nåt avsvällande. Nässpray i öronen fungerade inte så bra. Philip är också sjuk så vi håller oss hemma och tar det lugnt. Nu ringde Stefan precis och sa att kvinnan på apoteket sa att jag måste till en läkare, åh vad skoj! P4241113Eftersom Philip också är sjuk är vi lika pipiga båda två. Alice är i alla fall på gott humör, det är skönt. Nu längtar jag tills Stefan kommer hem från jobbet så jag kan ringa någon läkare. Håll tummarna för att jag får en tid redan ikväll och att jag får någon mirakelmedicin.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Usch, krya på dig.
    Är själv dålig och har sovit så kasst inatt då det har kliat i halsen hela tiden och idag har jag ont i ena sidan i halsen. Jobbigt att svälja:-/ Är hängig och förkyld på det.
    Inte så märkligt då min ena dotter har vart förkyld, hon är lite fortfarande så det lär väl gå runt här hemma nu.

  2. martina

    Testa nässkölj…..koka vatten o blanda med saltlösning påse…..Sedan bara använda nässköljen…

  3. Sanna

    Min sambo fick också som du i öronen efter en flygresa och det tog en vecka innan det släppte 🙁 efter det köper han alltid tryckutjämnande öronproppar inför varje flygresa, tips till nästa gång!

  4. Angelica

    Har haft något liknande tidigare, fick då någon sorts nässpray utskriven och dagen efter kunde jag höra igen!
    Håller tummarna för att det går lika smidigt för dig och att du får en tid redan ikväll! 🙂