Vilken fantastisk trevlig kväll det har varit på Aveqia ikväll. Enormt god mat av Johan Backeus som laddar inför Årets kock 2016, och massor av god whiskey matchad perfekt till maten och presenterad av Mikael Lundén från Diageo.
Pilgrimsmussla, rökt grädde, yuzu och äpple
Krispig fläsksida, majspuré, grönkål och lavain Claudio och Johannes Jag och kvällens värd, Odd Mikael Lundén och Johan Backeus
Mitt emot mig hamnade Johannes som några av er kanske såg i Odds satsning, Behind the Music, inför Mello. Det var ett kärt återseende, för ungefär tio år sedan satt nämligen han och jag tillsammans med två till i min musikstudio i Älvsjö och spelade in några låtar, en av dem finns faktiskt på Spotify.
Tack för ikväll Odd! Hoppas på fler sådana här tillställningar!
/ Stefan
nämen! nu blir jag nyfiken, stefan! snälla, berätter mer om din musik. jag har kanske missat här nåt – har du gjort musik förut? vad heter låten på spotify? mm.
Vad lika ni är, du och Odd, i alla fall på den här bilden! Var tvungen att kolla fram och tillbaka några gånger för att se vem som var vem haha 🙂
Jag håller med Veronika! 🙂 Kram A
Ser jättehärligt ut. Kul med whiskey till maten, det ser man inte så ofta 🙂