Jag är stel som en pinne och osmidig som ett mindre kylskåp. Ett av målen med träningen 2016 är att bli smidigare och slippa ha så ont i höften. Jag kan inte göra en burpee utan att ta mig upp med hjälp av händerna på ena knät. Det är ett mål, att klara det. Då förstår ni lite var min nivå ligger när det kommer till träningen… Sen vore det trevligt med bättre kondition och få svettas lite. Jag längtar efter att bli riktigt jäkla varm och få sån träningsvärk att jag knappt kan gå. Åh, jag känner redan nu att jag kommer ångra att jag skrev det.
Förra veckan hade jag gjort en lång to do-list med viktiga samtal jag skulle ringa och möten jag skulle boka in. Jag kan checka av alla nu förutom att skaffa ett träningskort. Jag ska fixa det den här veckan istället. För mig är det viktigt att skriva ner saker jag ska göra på en lista, på ett riktigt papper. Sen är det såååhååå härligt att få stryka grejerna när jag är klar. Någon som gör som jag? Följ gärna mig på Snapchat, Frulagergren heter jag där. Jag skulle nog vilja påstå att jag och Jessica är vårt knäppaste vi på just Snap…
/Angelica
Jag älskar också listor! Har precis samma känsla som du beskriver med att få stryka av saker. SÅ skönt!
Jag lyssnade precis på Tvillingpodden när ni har frågestund och så får ni en fråga om tips på maträtter. Du pratar om en rätt med oxfilé och pasta som låter så himla god och så pratar du också om en sås som du var beroende av ett tag. Kan du snälla göra ett blogginlägg om dessa. Jag är för lat för att lyssna igen och skriva ner… Och så känner jag mig lite slow också så jag skulle antagligen behöva lyssna 5 gånger för att få ner allt på rätt sätt.
Kram!
Här kommer recept! 🙂
Bästa såsen: Du behöver lättcremefraiche (eller vanlig, du väljer), sambal, salt, peppar och vitlök. Ha i 1 vitlöksklyfta och 1 tsk sambal att börja med. Ös på mer om du vill ha mer smak. SÅ GOTT!
Oxfilépasta: Du behöver oxfilé (så mkt du vill), ridderheims soltorkade tomater i olja, nån pasta, bladspenat, sambal, salt och peppar. Skär köttet i tärningar, stek i lite av oljan från tomaterna, ha på lite salt och peppar. Stek inte köttet för länge, det ska bara få en yta! Skär tomaterna i mindre bitar och släng i det och resten av oljan i stekpannan. Ha i 1 tsk sambal och koka upp pasta. Blanda allt och lägg i en påse bladspenat. SÅ GOTT! 😀 Kram A
Ja, det där med listor ja…….
Det gillar jag också, känns som en bekräftelse på att jag tagit tillvara på dagen. Gör listor både hemma och på jobbet å känslan när jag stryker e underbar!
En kollega sa till mig att det är ju ditt belöningssystem och visst är det så eftersom den positiva känslan är så stark när jag stryker.
Å vem vill inte ha belöning liksom?
Ta hand om dig från Loo.
Jaaa, älskar listor! Gör till mig själv, till sambon och till allt! 🙂
Älskar att stryka när jag är klar.
Sambon säger dock ofta att han blir gråhårig av mina listor! 😉
Älskar listor och att stryka när jag gjort saker. Är även ett stort fan av post-it lappar 🙂
Jag håller helt med angående listor!! Jag älskar att bocka av, stryka, rödmarkera extra viktiga punkter och göra nya 🙂 Dock tenderar vissa saker att hänga med till nästa lista och till nästa, men men 🙂