Angelica Lagergren

Bilder från header-plåtningen

Jag har glömt visa er några av alla fina bilder som min vän Malin tog på oss när vi plåtade vår nya header. Om ni ska gifta er, ha ett dop eller bara vill ta fina bilder på era barn tycker jag verkligen att ni ska höra av er till henne.

n9Nv21cV_WfsDIs-0cWg8oFfAx-eLTkb09COpMpKj9A

Alice sprallade runt medan vi gjorde i ordning Philip för plåtningen. sd0Bu4yfj9fbjdZt-04S9y-PBGDYosHezrQExTDu_uQ

Malin tog massa bilder på Alice som fungerar som julkort, det gäller bara att välja en av alla gulliga bilder.

FaAhuPlrT1hlWQaUKF-zYK8iO3Jxc6-vyZbzAnQB4YM

1_EDX00EFa17m1ALjoMOKAmNn1ki9PDvMNbEg3DPq7Y

Puss puss puss! 79JGbkMBQTkaKgW2nTxpZ9CfOXlYAdwwKH7oJ6CYFhk

e2ZHV-VSHwqa7LptoLTLpxP7tplfIewwdTzBPrm0CbM

Såhär nöjd var Alice när hon fick komma upp i Stefans famn. Hon har verkligen blivit mer mammig sen han började jobba, men det är fint att se hur mycket hon tycker om sin pappa. Ett tag var det bara han som gällde, nu är det oftast mig hon sträcker upp armarna till när hon är ledsen.

Sånt där går väl i perioder som allt annat med barn. Hur är det med era barn? Har de tytt sig mest till den som är hemma? Hur är det sen när båda jobbar? Jag var alltid mer mammig som barn, men sen är jag ju uppvuxen med mamma och vi var bara hos min pappa varannan helg eftersom de separerade när vi var två år.

Skriv gärna och berätta hur det är hemma hos er eller hur det var när du själv växte upp. Jag tänker så mycket mer på min barndom nu sen jag själv fick barn och funderar på hur jag hade det. Det är intressant tycker jag och jag är glad att jag kan ställa frågor jag har om barndomen till både mamma och pappa. <3

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jill

    Vi har en unge som kör 45 % mig och 55 % pappa. Han hämtar och lämnar vilket gör att hon gärna klänger lite mer på honom när hon är gnällig. Vi delar upp tiden med henne så jämnt vi kan och har alltid kört varannan nattning, det funkar fint.
    Jag blir väldigt glad när jag ser det speciella band som far och dotter fått, även om jag kommer i skymundan ibland. ☺️
    Tack för en bra blogg. Kram

  2. Agnes

    Åh, så himla fina bilder! Min bror var extremt mammig som liten och jag hängde mest på pappa om jag hängde på någon. Min mamma säger att jag mest var ”min egen”.

  3. isabell

    Hej Angelica! Er header är såå fin, jag undrar bara vart din blåa stickade tröja kommer ifrån? Den ser så mysig ut!! Ni är bäst!!

  4. Jenny

    Hej!
    Jag är uppväxt med båda mina föräldrar men när jag var liten så var jag extremt mammig i två år. Pappa fick aldrig samma uppmärksamhet som bag gav mamma. Va dessutom livrädd för alla som kom för nära. 🙂
    Idag är mina föräldrar mina bästa vänner, är ofta där och vill att min dotter ska ha en bra och nära kontakt med dom..
    Min dotter var väldigt mammig tills jag började jobba. Sen vände hon helt och då var det bara pappa som dög. Kändes jättejobbigt för mig att min dotter inte ville va med mig. (så kändes det) nu har jag jobbat i två månader och nu duger jag minst lika bra som pappan 🙂
    Kram