Angelica Lagergren

Sammanfattning av veckan

Jessica kör alltid en sammanfattning av veckan i form av en lista, en lista hon lånat av Sofie. Jag tänkte köra samma lista den här söndagen.

Vad har varit bäst i veckan?
Det bästa den här veckan är att vi har flyttat bloggen hit till Loppi. Det känns roligt med en nystart och ni är många nya läsare som har hittat hit till oss. Roligt!

Vad har varit sämst i veckan?
Sämst var helt klart besöket hos tandläkaren där det visade sig att jag har två hål som måste lagas. Det är viktigt och bra att gå till tandläkaren men det är så tråkigt att det kostar så mycket pengar.

Vad har du sett för filmer?
Jag har inte sett någon film alls men jag har tittat på serier. Ett avsnitt av The Affair, båda avsnitten av veckans Bachelor och nu såg vi precis näst sista avsnittet av Bron. Har ni sett Bron? Det är den bästa serien just nu tycker jag.

Har du gråtit något?
Ja, det har varit lite bråkigt här hemma den här veckan så en och annan tår har rullat. Vi bråkar om onödiga saker som städning, tvätt och sånt. Men jag måste ha ordning och reda eftersom jag är den som är hemma hela dagarna. Då funkar det inte att Stefan kommer hem från jobbet och stökar ner utan att plocka undan. (Det här vet han om att han gör, så jag hänger liksom inte ut honom genom att skriva det här i bloggen <3 ) Mitt mål för kommande veckan är att bita ihop lite mer och inte bli sur för minsta lilla.

Vad längtar du efter?
Fredag!!! Jag och Jessica får nycklarna till vårt alldeles egna KONTOR! Jag är väldigt lycklig över det och jag är peppad på att komma igång och jobba lite.

Vad har du ätit mest av?
Korv och köttbullar. Och pasta. Jag önskar att jag kunde skriva sushi för det är på riktigt det bästa jag vet.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
Ett sista glas – Miriam Bryant. Otroligt fin!

Vilka emojis får sammanfatta veckan?
Oj, vilken svår fråga… Men det har varit en blandad och rätt långsam vecka tycker jag.  Skärmavbild 2015-11-22 kl. 23.14.19

12120507_1908532869372352_349357008_n

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marina

    Tack för en fin blogg. Har en fråga (eller synpunkt) på flytten till loppi. Eftersom jag läser de flesta bloggar genom bloglovin (småbarnsförälder, så hinner inte alltid med…) så har jag märkt att bilderna i bloggen inte syns i bloglovin, utan att man måste klicka in på originalinlägget för att få upp dem. Är det något som ska vara så, eller är det bara jag (likadant på Jessicas blogg) Kram!

    1. Stefan Lagergren

      Hej Marina,
      Nu ska det fungera med bilder i Bloglovin, hör av dig om det fortfarande inte gör det.
      / Stefan