Angelica Lagergren

Nytt avsnitt av Tvillingpodden

tvillingpoddenavnitt50God morgon! Nu finns ett rykande färskt avsnitt uppe av Tvillingpodden. I avsnitt 50 pratar vi bland annat om olika ord för att kissa, vår mammas nya något annorlunda smeknamn och om Elsas dop. Du kan lyssna på Itunes och söka på Tvillingpodden. Vi finns även i poddappen Podcaster. Hoppas att ni vill lyssna! 

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Alltså avsnitt 51! Jag är gravid i vecka 29 och har sen en tid tillbaka gått till jobbet som tar en halvtimme, och då är det helt perfekt att lyssna på ett av era avsnitt (tackar er enormt för dessa underhållande timmar ni gett mig). Idag höll jag på att kissa på mig och dö på samma gång. När ni började prata om att leka grottmänniska med partnerns snopp På något mysko sätt så tyckte jag det lät ASMYSIGT och ska genast ta och göra detta när tillfälle ges, HAHA! Bevisar det att jag är lika sjuk i huvudet som er? Jag fick en HÖG skrattattack och var tvungen att vända mig om för att kolla så att ingen såg mig, men sen kom jag fram till att ’äh, jag hade blivit sjukt glad själv om någon skrattat högt från ingenstans så jag fortsatte’, samtidigt fick jag en hostattack för att jag skrattade så mycket och det resulterade i att jag nästan kissade på mig! Men det var värt varenda knipövning Keep up the good work tjejer! ❤️ Ha en fin vecka så ses vi i avsnitt 52.

  2. Sandra

    Asså det här var ett av de roligaste avsnitten! Hög igenkänningsfaktor på tutt-beskrivningen och låren och när ni pratade om att idka ÄLGSKOG skrattade jag högt på pendeln och tårarna sprutade, flera runt omkring skrattade åt mig