Angelica Lagergren

Nytt avsnitt av Tvillingpodden 

Wihooo! Äntligen måndag! Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe på Itunes och i din poddapp. Det går såklart även utmärkt att lyssna här via bloggen.

I det här avsnittet pratar vi om knubbiga snoppar, gamla människor och min dröm om att bli barnmorska. Jag har  ju en knäpp kärlek till sjukhus, jag tycker om den miljön. Hoppas att ni vill lyssna!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Som jag skrivit många gånger tidigare är jag nog ert största fan 😉 jag tycker din inställning till äldrevård är rätt felaktig. Det är SÅ mycket mer än eventuella bajsblöjor och skedmatning. Det är väldigt sällan någon bajsar i blöja faktiskt. Tycker ditt förslag om att följa med en dag var alldeles utmärkt 🙂 jag studerar nu till sjuksköterska, för att bli barnmorska. Sjukvården idag är baserad på äldre och det mesta handlar om äldrevård, faktiskt. Så 3 år av det har du framöver om du ska uppfylla din dröm. De absolut bästa patientmöten jag haft har varit med just äldre. Vilka historier dessa besitter! Självklart förstår jag att du/ni är som ni är, och i grund och botten inte menar något illa, det kom ut lite fel bara.

    Älskar er podd förövrigt! Hoppas också att du följer din dröm och söker in till högskolan, vad hindrar dig? (Förutom mammaledighet nudå, men kör, bara kör!)

    Kram Sara

    1. Herr och Fru Lagergren

      Nej det blev helt fel angående äldre i veckans avsnitt. Jag förstår såklart att äldrevården är så himla mkt mer än så. Vi överdrev och larvade oss bara. <3 Massa kramar A

  2. Sofia

    Jättebra podd, lyssnar varje vecka!

    Tycker dock att det var lite på gränsen ang äldrevården. De äldre är de finaste vi har, en dag kommer ni också vara där. Men förstår och antar att ni skämtar till viss del också.

    Ha det fint och sluta aldrig med det ni gör!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Sofia, jag håller helt med. Jag satt och velade fram och tillbaka om jag skulle klippa bort det eller inte, det var absolut på gränsen. Kramar Angelica

  3. Sandra

    Apropå penisar. ..Haha ! Jag och min kompis brukar gissa penisen på män. Typ om vi ser någon på stan så brukar vi fundera vad han är för en person och vad är han är typ av penis. Ofta när det är en person vi inte gillar så brukar vi säga att han är en klassik ”snepenis ” 😉

    Hahah! Vi funderar inte ens på om det är normalt att göra så eller ej, men inser nu när jag skriver det att Vafan håller vi på med ??;-)

    Älskar er podd! !

  4. Jessica Trusell

    Fantastiskt, förstår inte varför jag och Snorpan alltid är ute och åker buss på måndagar när jag lyssnar.

    I förra avsnittet undrade ni om fötterna tvättad med tvål på sommaren. NEJ! Jag kör med min velvet smooth typ var tredje dag. Fötterna hålls fina, det luktar inte svett och allt skit efter barfotadagarna försvinner. Bästa tipset för fräscha fossingar!

    Sen i nått annat avsnitt frågade ni om nån lyssnade på Tvillingpodden när dom födde barn. Tyvärr inte, min sambo drog på In Flames… Inte riktigt en fullträff så att säga.

    Men i badet under latensfasen! Det var det bästa! Som jag skrattade, glömde bort värkarna lite och det var säkert den uppladdningen som gjorde att det bara tog 13 timmar från första sammandragningen tills Snorp var ute.

    Tack för det! Jag är säker på att det är er förtjänst!