Angelica Lagergren

Jag älskar min bittra tvilling

Skärmavbild 2015-10-14 kl. 10.54.09När jag vaknade i morse hade jag flera arga sms från Jessica. Hon hade kollat upp vilka som är nominerade till Svenska podcasterpriset och var sur, ledsen och besviken. Tvillingpodden är inte nominerad i någon kategori och det känns såklart tråkigt. Vi lägger ner väldigt mycket tid på podden varje vecka och vi tjänar inga pengar på den. Jag älskar att podda och gör det för er lyssnare, inte för att vinna priser. Jag är inte lika bitter som Jessica men tycker att det är roligt att hon är så brutalt ärlig i sin blogg. In och läs och peppa henne vettja! Hon ringde nyss och sa ”Nu lägger vi ner skiten!”. Jag hoppas att hon ändrar sig… Ni är väldigt många som lyssnar ju! <3

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Nää!! Lägga ner får ni inte göra 🙁

    Går snart på föräldraledighet, så vad ska jag då lyssna på?!

    Keep it going tjejer! Heja, heja!!

  2. Madde

    Älskar podden! Hoppas verkligen inte TT hon menar allvar med att sluta, hur ska man klara av veckan om man inte får den bästa starten på måndagen? Trist att ni inte var nominerade!

  3. Sara | Bf 6 januari

    Både jag och min man älskar er pod! Idag höll jag på att kissa på mig för jag skrattade så mycket när jag lyssnade på ert senaste avsnitt. Vilket var väldigt passande eftersom det var det ni pratade om just då.

    Ni får inte lägga ner!

    KRAM

  4. Therese

    Jag ääääälskar tvillningpodden!! Ni är föööör härliga! Klart det är roligt med pris men hoppas ni ändå känner och tar åt er av att ni förgyller mångas måndagar 🙂 kram!