Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 37

God morgon! Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe på Itunes. Vi pratar om hur det är att ständigt vara irriterad på sin partner (eller egentligen irriterad på allt!) och om pms kan uppkomma först efter en graviditet. Jessica berättar om varför hon låste Ibbe ute på baksidan i bara kalsonger och jag försöker öva fram ett helt nytt skratt. Vi snackar dessutom en hel del snoppar som vi sett i veckan på nakenstranden där vi bor. Hoppas att ni vill lyssna!

Lägg gärna ut en bild på instagram när du lyssnar, skriva #tvillingpodden så hittar vi er. Du kan lyssna här i bloggen, på Itunes eller i appen podcaster.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Ni är underbara 😀 Jag har varken barn eller är gift. Och inget av dom är på G. Jag har dock en sambo 🙂 Det jag ville säga är att vi inte har så mkt gemensamt på den fronten men Gud vad jag bara måste lyssna på er ändå. Ni är så sjukt roliga och öppna! Jag lider förövrigt av en hemsk pms. Och det här humöret kan/brukar infinna sej typ veckan innan mens för min del. Ibland även när jag har mens. Usch och fy, det är hemskt. Jag får som touretts och bara måste få ur mig skiten. Och i ett förhållande så blir man galna PÅ varann emellanåt, men det viktigaste är att man också är galna I varann.

  2. Madelene

    Alltså. Girls! Jag bara älskar Er!

    Var ute på vanliga morgonpromenaden med sonen i vagnen. Traskar runt och lyssnar på VÄRLDENS BÄSTA PODD. Skrattar så jag håller på att dö och faktiskt kissar på mig. Japp. That’s true! Läckaget efter en förlossning är det lite värre med om man säger så. Min son låg och bara glodde på mig och undrade; va fan håller du på med?! Anyway, tack för alltid era bra avsnitt. Och du Jessica? Jag känner igen mig något enormt. De är mycket som spelar in i det där och parterapi känns långsökt, som din kloka tvilling sa; Det blir bättre. All kärlek till Er båda! <3

    1. Herr och Fru Lagergren

      Vad gullig du är, tack snälla! Ja, jag tror att det är bra att vara helt ärlig om hur man tycker att det är… Ett förhållande är ju inte alltid kanon, med eller utan barn. Sen får man ta det vi säger med en nypa salt också. Massa kärlek och kramar till dig! <3 /A

  3. Sofia

    Tack för det roligaste avsnittet! Haha! Lyssnade medan jag mumsade på min frukost efter en härlig joggingrunda. Tack för att ni bjuder så mycket på er själva och att ni är så härliga OCH ärliga! =) Inte långt kvar för Lille skutt att ploppa ut nu, heja heja! Ha en underbar måndag girls, och kämpa på med allt från graviditet till pms från helvetet hihi. Kram kram!

  4. Kakan

    Om det var ibbe som låste ut jessica i bara trosor hade det nog inte varit lika skojigt, kanske till och med misshandel

  5. Isa

    Jag måste vara ärlig och stängde av efter halva..

    Nu har inte jag fött mitt barn ännu, är dags om 1 månad. Men jag har svårt att se att jag ska känna sånt förakt mot min partner, när barnet är fött. Det är liksom jag och han tillsammans. Visst att man kan bli irriterad ibland över småsaker, och nu vill Jessica förmodligen inte ha några råd men, det låter inte riktigt sunt med så mycket hat mot sin partner, låter som rent förakt. I mina öron låter det på riktigt ganska hemskt.

    1. Jessica Lagergren

      Hej Isa!

      Jag måste bara få hoppa in och förklara mig. Jag älskar Ibbe och vi går just nu igenom en liten fas. Hata är ett väldigt starkt ord och jag hatar ingen. Om du inte hade stängt av avsnittet hade du hört att jag har föreslagit parterapi för min tillfälliga ilska vilket jag tror blir toppen. 🙂 Kram J

      1. Mirabelle

        Ni är underbara!! Och det är FULLKOMLIGT normalt att lacka ur lite på sin partner.. herregud. Era skratt smittar verkligen av sig och gud vad jag skrattade åt incidenten med Ibbe…hahah förlåt. Men igenkänning på hög nivå. Stor kram på er. Sluta aldrig med er poddirutti. Puss.

        1. Maria

          Hej,

          Självklart är alla par olika o jag har inte lyssnat på podden..men jag måste bara säga att saker o ting förändras efter barn. Vissa par kanske blir lugnare, harmoniska och mysiga (grattis!!!!!!) själv har jag o min man varit ihop i 17 år, aldrig bråkat. Så är inte fallet längre. Sura miner, explotioner och minimalt med ork. Blsndat med skratt, kramar och glädje såklart, men ändå..relationen sätts på prov.

          Det är skönt att höra att folk och par har de tufft efter barn har kommit. Så man inte tror att just vi är världens sämsta par.

          Kram på er alla, vi gör så gott vi kan <3

    2. Michelle

      Oj. Jag tänker helt tvärtom. Jag tycker det är bra att det pratas om känslorna efter att man fått barn. Många småbarnsföräldrar separerar för att de fattar inte att det är normalt att vara trött och less på sin respektive. Att prata om det gör ju att man kan få tips på hur man kommer ur skiten istället. Jag har också en 12 veckors bebis (och en tvååring) och jag kan ibland vilja kasta ut min man och byta lås av att bara höra han säga ”liksom” 4 ggr i varenda jävla mening eller ser jag att han förbereder en macka och jag vet att jag snart ska få höra han smacka så där äckligt med stängd mun… ja då går pulsen upp på d.i.r.e.k.t.e.n.

      Men det betyder inte att jag inte älskar honom och just för att jag har någon att prata med och även lyssna på den här podden så fattar man att det är normalt. Allt är normalt efter att fått barn. Bråken, kärleken, önskan om att få vara ifred, önskan att få vara nära…. allt. Det är viktigt att man pratar om det också. Tack för en fantastisk podd och bloggar.

  6. Jessica Q

    Jag låg i sängen och försökte ta mig upp och på en löprunda, såg att er podd var uppe – gick upp direkt och bestämde mig för att ta den längre rundan bara för att få lyssna på er podd! Tack för bästa måndagspeppen! 🙂

  7. Jessica

    Det bästa med måndagen: tvillingpodden! =D

    Måndagsmorgon ritualen: Käka frukost med ungarna o maken, sen sätta sig vid datorn lyssna på podden, dricka en kopp te och spela lite World of warcraft ^^