Angelica Lagergren

Tvillingpodden: Jessicas förlossningsberättelse del 2

God morgon! Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe, antingen kan du lyssna här, på Itunes eller via appen Podcaster. I det här avsnittet delar Jessica med sig av del 2 av sin förlossningsberättelse. Som jag skrev igår blev det en del tårar, jag tror faktiskt att det är första gången vi stängt av mitt i inspelningen… Jag kunde inte bara sitta och se på när Jessica bröt ihop mitt emot mig, så det fick bli en paus.

I nästa avsnitt tänker vi att Ibbe ska vara gäst och få prata om hur det är att äntligen vara pappa. Hur är det? Får han sova nåt? Är det som han tänkt sig? Hur känns det att han snart börjar jobba igen? Om ni undrar något är det bara att kommentera, så ska vi försöka ta upp det i nästa avsnitt.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej Angelica och Jessica! Älskar er podd! Jag har en fråga till Jessica som jag skulle bli otroligt glad om hon ville svara på: Tycker du att ni hade bra användning av det ni lärde er på profylaxen? Hjälpte det att andas på rätt sätt? Var det till någon nytta i dina sista timmar av förlossningen som var så hemska? Och tycker ibbe att profylaxen var till någon hjälp? Ska snart föda mitt första barn och funderar på att gå en profylaxkurs. Skulle vara toppen att höra av du/ni tyckte om det 🙂 Och stort Grattis till er fina dotter!

  2. Veronika

    Tyckte Jessica satt där och drack ett glas vin innan jag tittade lite närmre.. 😉 Ska lyssna ifatt på alla poddar så fort jag hinner! 😀

  3. Mickan

    Så mycket tårar! Sitter här med min snart 9-månaders son och gravid. Massa hormoner och känslor. Kramar sonen och tårarna rinner. Så fantastiskt! Har innan tyckt att podden varit flamsig. Men idag tror jag att jag ändrade mig…