Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 23

God morgon! Hoppas att du sovit gott! Det är måndag och det betyder ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. I det här avsnittet pratar vi om att vara personer som alltid syns och hörs. Hur gjorde vi för att acceptera att vi är såna? Och har vi alltid varit såna eller har vi varit blyga och tillbakadragna? Jag och Jessica pratar även om vad som är bra att ha med sig i BB-väskan och mycket mer. Hoppas att ni vill lyssna!

Vid halv elva ska vi iväg på ett privat ultraljud på samma ställe som Jessica och hennes kille var på. Jag har ju gjort ultraljud innan men de kunde inte säga säkert att det är en pojke i magen. Både jag och Stefan är nyfikna personer och vill gärna veta säkert om det nu går att se… Går det inte se nu heller får det såklart bli en överraskning på förlossningen.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hej, detta är inte någon kritik eller pekpinne. Snarare tvärtom, jag tycker i verkar vara väldigt vettiga och ”normala” föräldrar som delar med er av vardagens alla delar, tillskillnad från många bloggare. Skulle därför vara intressant att höra någon av er resonera kring att det finns risker med ultraljud, som t.ex. fostret kan bli onödigt uppvärmd och att enligt strålsäkerhetsmyndigheten bör det endast användas i medicinskt syfte. dvs inte för att kolla kön?

  2. Elin

    Kan ni inte berätta om er medverkan i ”Du är vad du äter”? Jag har förstått att ni hade ett vad, vad hände med det? Du Angelica nämnde det kort i något blogginlägg för längesedan…

  3. Ann

    Hej!

    Vad kul med ett nytt podavsnitt, ska lyssna på den på väg till gymmet idag! Lycka till på ultraljudet, hoppas att det går lätt att se vem som gömmer sig i magen!

    Jag och min man har en kille på 11 månader och väntar vårt andra barn. Är i vecka 18 och vi ska på rutinultraljud imorgon. Håller tummarna för att bebisen är samarbetsvillig och att det går att se om det är en liten tjej eller en kille. Går det inte har vi också tänkt att boka en tid hos dr. Stein. Jag har dock hört att han inte gör undersökningen innan vecka 24.. så vi får vänta några veckor till. Var det lätt att få en tid? Och vad kostar undersökningen?

    Ha en fin dag!

    Kram

  4. Nellie

    Jag måste erkänna.. jag är så avundsjuk på er! Ni är så härliga och sköna, skrattar verkligen varandra avsnitt. Kram:)