Angelica Lagergren

Tvillingpodden – fråga barnmorskan

God morgon! Nu ligger avsnitt 13 av Tvillingpodden uppe, antingen kan du lyssna här, via Itunes eller podcaster. Det här är avsnittet för dig som är gravid och ska föda barn eller för dig som tycker att förlossningsfrågor är spännande. Vi har nämligen träffat barnmorskan Carina Rylander, hon håller i kurser som ska få kvinnor (och deras respektive) att bli trygga med att föda barn. Jag är nära till tårar både en och två gånger under samtalet med Carina, det här med att föda barn och prata om det rörde verkligen upp känslor hos mig. Hoppas att ni vill lyssna!

Det var väldigt många som skickade in frågor och vi hann inte med ens i närheten av hälften. Avsnittet är extra långt men vi kommer förhoppningsvis få med Carina igen i podden längre fram. Den här veckan kommer det att hända en del grejer här i bloggen så håll extra utkik om du som jag är en nyfiken person.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Hej! Tack för ett superbra avsnitt! Är själv gravid och har bf om 5 veckor 🙂 fastnade verkligen för ”delfinlåten” och undrar var man kan få tag på den? Kram på er och tack!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Jennie, vad roligt att du gillade avsnittet! Den finns på Spotify och heter Yoga meditation and relaxation med Niyama. Jag trodde att låte var sju minuter lång… men den är tydligen en timme. Spelade den om och om igen. 🙂 Massa kramar och STORT lycka till på förlossningen! Hör gärna av dig sen om du vill och berätta hur det gått! Kramar A

  2. Tessie

    Åh, vilket peppigt avsnitt! Jag födde mitt första barn för dryga 13 månader sedan och blev sååå sugen på att göra det igen. Tipsat mina gravida kompisar om det här avsnittet, och er i största allmänhet! 🙂