Angelica Lagergren

Jublieumsavsnitt av Tvillingpodden

God morgon! Måndag betyder ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. Eftersom det är avsnitt 10 har vi bjudit in mamma som gäst, men även Ibbe och Stefan är med och svarar på frågor. Vi pratar om hushållssysslor, ekonomi och varför de egentligen är tillsammans med oss…. Med mamma pratar vi amning, insmorning med myrkiss och lite annat skoj. Hoppas att du vill lyssna!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jag tycker er podd är helt perfekt. Älskar att det är lite flams och trams.

    Men ett ämne jag verkligen vill lyssna på är er medverkan i Du är vad du äter! Varför var ni med? Anmälde ni er själva? Tog ni det ”seriöst”? Hur var inspelningarna? Hur var Anna Skipper (hon var ofta på mitt jobb förr och hon ÄLSKADE rosevin och brownies) Hur blev livet efteråt?

    Kram Hanna

    1. Johan S

      Håller med Hanna. Jag vill veta mer om varför ni var med Du är vad du äter. Vad sa omgivningen? Fick ni ligga mer? 😀

      Ni är bäst. Sluta aldrig sjunga!!!

      1. Herr och Fru Lagergren

        Hahahahahah ligga mer? Hahahaah. Förlåt, men hahaha nej! Vilken rolig fråga. Jag får ångest av att tänka på det programmet, de la så många ord i våra munnar. Tack för att du lyssnar på podden! Kram A

  2. Elin

    Men alltså lol på kommentaren ovan? Det är ju typ EXAKT det som är så skönt mer er podd, att den inte är sådär uppstyrd och seriös som alla andra poddar. Vill man ha en seriös podd är ju hela havet fullt av sådana.

    Jag som inte har några barn, och inte kommer skaffa på ett bra tag eller ens befinner mig i er ålder tycker det är jätteroligt att ni bara snuddar vid ämnena men gör det på ett sådant roligt sätt att jag också kan lyssna på det och tycka det är underhållande.

    Era sånger är dessutom både roliga och bra, så fortsätt med det ni gör – ni gör det jättebra! Kram!

  3. Johanna Hjerpe

    Tycker verkligen jättemycket om er podcast! Så himla härlig och man blir så glad! Lyssnade under barnvagnspromenaden idag och gick och storfinade mest hela tiden 🙂

  4. Cilla

    Har lyssnat på alla era avsnitt. Första var ju som ett nybörjarprogram där ni bara kände på mediumet. Andra jag lyssnade på (det med er mamma) tyckte jag var jättemysigt. Har verkligen förhoppningen att hitta en ny bra podd att lyssna på gymet/när jag städar/promenaderna med barnvagnen/när jag ska sova etc etc. Jag lyssnar i princip jämt på något och har därför länsat listorna känns det som. Hur som. Hade verkligen förhoppningen att ni skulle bli en sån där podd att längta till! Därför skulle jag vilja (antar att ni vill veta vad era lyssnare tycker? Eller?) ge mina ödmjuka åsikter på det ni spelar in! Att spela in en podd är inte tvärgjort utan kräver massor med planering och struktur för att bli bra – och ibland saknar jag som lyssnare just det – planering och struktur. Tex dagens avsnitt – fick känslan att ni säger till varann – ”idag pratar vi om amning, din fobi för bröstmjölk, ekonomi, städning och så kan ju mamma vara med och sen ser vi” *PLAY*. Sen kör ni bara. Och ni tömmer inte ens i närheten ett ämne så mycket och så djupt som krävs för att det i längden ska bli intressant att lyssna på. Konkret exempel: ni pratar om vem som städar. Det konstateras att ni är stökiga och att era killar städar mest. Punkt. Ingen reflektion alls. Varför ser det ut så? Leder det till irritation? Om nej – varför inte? Ibland har jag tyckt att det börjar bli intressant sen klipper ni till nån vinjett. Eller sjunger nåt.

    Eller det här med fobi – ett jättebrett ämne som ni skulle kunna brodera ut massor inom. Men det rördes bara vid sen gick ni vidare till att prata om nåt annat. Då blir det ju så till slut att ni har slut på saker att prata om. Det är bara skott skott skott skott utan stt ladda om – om ni fattar vad jag menar. Mina tips till er (arbetade tidigare inom radio så är inte helt ute och cyklar)

    – planera! Skriv ner vad ni ska prata om, använd mindmaps om det hjälper.

    – tänk på strukturen. Tänk början, mitten, slut och avhandla ämnen helhjärtat, inte halvdant.

    – Hitta intressanta ämnen! Om inspirationen tryter så kan ni ju bläddra i nån mammatidning eller kolla aktuella ännen på libero eller familjeliv.

    – klipp bort tjaffset. Typ att hämta ett glas vatten, äta godis eller gå på toa. Seriösa bloggare klipper bort sånt som inte tillför något.

    Och min högst personliga åsikt – skit i sången:)

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej Cilla, tack för många bra tips! Jag kan verkligen hålla med om att vi kan gå ner mer på djupet inom vissa ämnen. Vi gör ju den här podden helt gratis, på vår fritid och ingen av oss har någonsin spelat in eller klippt en podd innan. Utifrån det tycker jag att den håller en bra nivå, just nu finns inte tiden (med en liten bebis och Jessica jobbar heltid och är gravid) att gå in på någon proffs/radio-nivå. Hade det här varit en del av vårt yrke hade jag absolut lagt ner många fler timmar på podden, nu är den en rolig hobby! 🙂 /Angelica