Angelica Lagergren

Pappapromenad

IMG_9053.JPGAngelica är på vigsel nu en stund framöver så jag och Alice hänger kring Österåkers kyrka och Åkersberga GK. Lyssnandes på Pappapodden, eller jag gör det, Alice sover. Vi har precis promenerat i 40 minuter och har nu hittat en skuggig bänk på kyrkogården där Alice sover vidare. IMG_9055.JPGVad gör ni denna lördag eftermiddag?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. heidi

    hej! mysig pappa-dag! är A bjuden på vigsel men inte du? lite knasigt när ni ändå är ett stabilt par eller?

  2. Jennie

    Alltså hur underbara ni äääär!!! Ni måste ha den härligaste bloggen ever, så ”nära inpå” och så bra!! Oj oj vad jag beundrar er, ni känns nästan som mina vänner fastän jag bara följt er i ett par månader här på bloggen, haha.

    Igår kväll när jag precis kommit hem till Stockholm från min sista semestervecka uppe i norr ringde min mamma – hon jag just åkt ifrån – och sade att min älskade, älskade mormor gått bort, jättehastigt 🙁 Så idag går jag runt som i ett vakuum… blä… Men det kommer ändå ett leende när jag går in och läser här, just för att ni känns så nära och levande och, ja, oredigerade på något sätt. Det här är er vardag, ert liv. Tack för att ni delar med er av den 🙂 Kram Jennie