Angelica Lagergren

Fredagsmys

20140718-194944-71384250.jpg20140718-195032-71432524.jpgNi trogna läsare vet ju om att det på fredagar är taco-fredag hos familjen Lagergren. Och en sådan petitess som att vi är kvar på BB-hotellet skall inte sätta stopp för det.

Så, till middag åkte jag upp till Taco Bar i Mörby centrum och köpte hem två stycken Nacho Deluxe tallrikar till mig och mamma Angelica. Lilla Alice (i babynestet i bakgrunden) sov sig duktigt genom hela middagen så som hon har gjort varje måltid hitintills faktiskt.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ett litet tips

    Håller med ovanstående talare. Inte för att låta näsvis men efter nätter av gråt och magknip frågade min BVC-sköterska om jag ätit tacos. Kryddor och lök är tydligen big no no’s för bebismagar (via amningen såklart)

  2. -Jenny-

    Men vad är det för mysigt BB-hotell ni har i Stockholm? Där hade man ju kunnat stanna ett tag. I Göteborg är det två slitna sjukhussängar som står bredvid varandra och så landstingets lakan… Mysigare ställen har jag bott på.

    Grattis igen och trevlig kväll/natt

  3. Marie

    Grattis till er prinsessa!

    Vill bara lyfta ett varningens finger för tacos och amning..:-)

    Kanske ( förhoppningvis) är inte Alice lika känslig som min lilla tjej men jag åt tacos några dagar efter förlossningen och efter det blev det en jobbig dag med magknip hos den lilla… Så nu undviker jag all stark ( eller mycket kryddad) mat, lök och majs och inget mer magknip 🙂 men alla bebisar är ju olika så hoppas Alice inte reagerar på det så ni kan fortsätta med fredagsmyset 🙂 stor kram och grattis igen!