Angelica Lagergren

Snart är BB-väskan packad!

bild (2)Nu börjar vi äntligen bli klara med packningen till BB-väskan (väskorna!). I morgon ska vi spela in en liten film till er och visa vad vi packar ner. Som ni ser är Vi föräldrar Gravid såklart med i väskan. Hur ofta får man chansen att föda barn och läsa en tidning där man själv är på omslaget? Nej, det kommer ju aldrig att hända igen. Så – den ska absolut med, ego som jag är.

Nu ska vi hem till min låtsaspappa på middag. Grillat! Mmmm. Kött och rött. Fast inget rödvin för mig såklart. Det är verkligen något jag längtar efter. Ett glas rödvin tillsammans med kött, den kombinationen är svårslagen. Och jag har inte hittat nåt alkoholfritt rödvin som jag tycker smakar gott, så då dricker jag hellre läsk.

Jag har haft färre ilningar i ljumskarna idag och inte alls så många sammandragningar… Typiskt! Jag som trodde att det kanske var en förlossning på gång, men icke. Jag får väl helt enkelt ställa in mig på att gå över tiden, det är ju trots allt ganska vanligt att blivande mammor gör det. I alla fall med första bebisen!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag ställde in mig redan dagen efter beräknat förlossnings datum att min son skulle åtminstone vara ute den 25. Alltså 2 veckor efter. Tro satan att ungen kom då också, haha. Bara för att 😉 Gör massa planer och håll dig sysselsatt. Hon kommer när hon är redo 🙂

  2. Marie

    Spännande att det snart är dags! Som sagt, blöjor får du på bb så det kan du skippa. Något jag hade stor användning av var druvsocker, typ dextrosol tabletter. Perfekt att trycka i sig under den senare delen av förlossningen då man behöver energi men inte orkar (klarar av) att äta något större. Jag födde mitt första barn för 8 veckor sedan och du har en fantasiskt häftig upplevelse framför dig! Lycka till!

  3. Marielle

    Blöjor behöver ni inte ha med er! Tar bara plats och ni får typ 1-2 paket i babyboxarna och sjukhusen brukar bjuda på de 🙂

    Jag packade också men de blev inte använda haha!

  4. Elin

    Tro mig, du kommer förstå när förlossningen startat. Det känner man tveklöst. Jag gick också och tänkte att NU händer det ngt men kroppen och livmodern brukar ju vanligtvis ”träna” inför förlossningen med sammandragningar och förvärkar. Man går då och hoppas men det är falskt alarm… Jag hade kraftiga förvärkar och sammandragningar i flera veckor innan bebisen kom. Gick tillslut 9 dagar över tiden. Håll ut! Bebisen kommer när den är redo:-)