Angelica Lagergren

Nisses frukostlåda

20140615-221344-80024865.jpg

Ni vet ju att jag är en trogen lyssnare av Pappapodden (nytt avsnitt varje måndag i iTunes eller Acast) med Nisse Edwall och Manne Forssberg, jag följer även bägge Instagram. Förra veckan publicerade Nisse bilden ovan, efter att för några veckor sedan i Pappapodden pratat om hans fascination för lådor i lådor.20140615-220529-79529473.jpgI söndags när vi var på Ikea för att plocka ihop det sista till badrummet och Alice rum så gick vi förbi köksavdelningen och jag blev blixtinspirerad. Angelica tyckte också detta var en lysande idé. Så nu har även vi en frukostlåda. Det är ju så mycket smidigare än att behöva balansera och plocka ut i olika omgångar. I lådan finns det man behöver till frukostens mackor. Smör, leverpastej och ost. Det fick även plats en kaviartubtill morgonägget.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilie

    Hej!

    Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

    Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

    För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

    Med vänlig hälsning,

    Emilie
    Hittarecept.se