hejhejvardag

Det här med pappakroppen …

En sak som är väldigt skönt med den här nya trenden, pappakroppen, är att vi kvinnor inte påverkas av den. Våra kroppsideal ser nämligen likadana ut som alltid! Phu! Där ville man ju liksom INTE ha någon förändring.

pappakroppen

Idag skriver jag om pappakroppen på Expressens debattsida (läs här).

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. John

    Hej, ärligt talat fattar jag inte riktigt vad du skrev på Expressen. Sen när kan inte en kvinna gå med hängmage eller celluliter på stranden eller andra ställen? Det har de alltid kunnat föra och garanterat gör de det även i år. Det är helt fritt att vandra omkring halvnaken även i stan, men precis som om en man gör det så kan man räkna med blickar eller kommentarer. Att det sedan är fler män som gör det än kvinnor förklaras enklast med att fler kvinnor avstår detta. Jag vet inte om artikeln skulle påvisa någon sorts patriakalt förtryck mot kvinnor eller vad tanken var. I så fall föll den platt, för inget tvingar kvinnor att skyla sig, om vi nu undantar islam eller andra religioner som förespråkar det.

  2. A

    Den dagen någon säger att hängande mage med stora bristningar på är den ”nya” mamma kroppen, den dagen ska jag äta upp mitt tragiska linne som jag inbillar mig håller in och ihop min flängande mage när jag går.
    Nä, jag får nog nöja mig med ”så gick Heidi Klum ner 36 kg efter graviditeten och fick platt mage på köpet”
    Nej jag är inte bitter

  3. Karl

    Vem bryr sig om nya trender ? Eller borde göra det? Det bästa är det sunda förnuftet vilket säger att en vältränad kropp är roligare och trevligare att visa upp en tantig hängig/gubbig kropp. Men det finns ju måtta. Blir själv fö rätt irriterad när man ser folk springa omkring nakna på gym eller på psoriasis behandlingen..folk har ingen stil helt enkelt..

  4. Veronica

    Såååå bra skrivet!! Håller med dej, helt knasigt hela kroppsfixeringen.. Det tar ju liksom aldrig slut..