hejhejvardag

Danny och jag drar åt olika håll!

I morse lade jag upp den här på Instagram:

hejhejbild

 

 

Senare fick jag nys om att Danny Saucedo lagt upp den här:

 

 

danny-saucedo

 

Haha lite roligt tycker jag! Att han härmades menar jag! Eller alltså tvärtom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. H

    Håller med dig! Less på alla hårda ord mot ”gnälliga föräldrar”. Det är verkligen att säga att man själv är så himla duktig. Och är man inte så stark i alla lägen kan det få en att känna sig rätt misslyckad.

  2. julia

    Förlåt svenskan men det är ett jävla ickeuttryck som skulle få pallplats på VM i härskarteknik. Med andra ord håller jag med dig. Visst är det så att livet och hur det ter sig till viss del har med inställning att göra. MEN när det skrivs ut blir undertonen i 98% av fallen att det kommer läsas som att man skriver någon på näsan.

  3. Louise

    Jo, ja, alltså. Hur pissigt man tycker nåt är ÄR ju väldigt beroende på, men som välmenande råd är det ju verkligen i kategorin ”ta dig i kragen” dvs oempatiskt och inte så värst hjälpsamt. Människor som sprider sånt omkring sig ska det drivas med lite, som självförsvar. Alla vill väl dela med sig av sina upplevelser, och man får förlåta dom flesta rätt så ofta, men jag brukar ha inställningen att de bara vill väl och inte är idioter på riktigt =)

    1. hejhejvardag

      Ja jag tror att många som säger dessa ord, däribland Danny, menar väl och har själv varit med om ett sådant tillfälle där just inställning ändrade allt! Danny verkar vara rar och mena väl. Dock tycker jag att man får tänka sig för när man använder dessa ord.
      För väldigt väldigt ofta så handlar det inte om inställning, utan om livet, tur, otur, personligheter, perioder och en himla massa annat där inställning har gaaanska liten effekt, tror JAG i alla fall 🙂