Bloggevent och julmys. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bloggevent och julmys.

God morgon! 
 
Hur har natten varit? Hur många har sovit igenom hela, kissat fler än tre gånger eller kommit hem sent inatt efter en söndagsutekväll? 
Det är faktiskt helt sjukt – att man var på den sistnämnda punkten en gång i livet. Att man faktiskt gick ut dagen innan man skulle upp till skolan. Tack och lov för att man växte upp, haha – idag hade jag inte ens orkat ett sånt liv för pengar! 
 
Ja, men hörrni – ska vi sätta igång den här måndagen kanske? 
 
Igår var vi på NKs julskyltning där vi fick starta lite behind the scenes 10:30. Vi fick träffa NK Göteborgs varuhuschef Dag Agård, höra om Baristas grundtankar och smaka på deras minst sagt fantastiska bakverk och smaka på deras eko och fairtrade-märkta kaffe. Om man skaffar Baristas stammis-kort så får man 10% på sina köp och man skänker en skolmåltid för varje fika till FNs skolmatsprojekt i Muka Dhera, Etiopien. Det gillar jag! 
Efter frukosten tog vi vårt pick och pack för att gå ut och se när avtäckningen ägde rum och tomten kom med häst och vagn. Gissa om gladen blev överlyckliga? 
Under alla år så har NK fokuserat på att få fram julen så som man tycker och tror att barn tycker om den – genom sagor, berättelser, Astrid Lindgren, Elsa Beskow m.m. I år har man själva låtit barnen själva måla vad de tycker jul är för dem och sedan har man skapat skyltfönstret utifrån det. Jag tycker tanken är alldeles rörande! 
Det är otroligt svårt att fota in i ett skyltfönster, så jag rekommenderar er verkligen att kika in själva för att se detta mästerverk. Det är så himla fint! 
På plats var även härliga Emma, Siranee, Ellie och Maja. Tack för ert fina sällskap! 
 
På vägen hem stötte vi på Stockholms gladaste par som var på besök här i Göteborg, sen gick vi hem och tog upp granen, bakade lussekatter och mös hela kvällen lång.
 
Idag ska vi iväg till min mamma och mormor och det är nog dags att vi lägger på ett kol! Vad ska ni hitta på idag? :) 
 
Kram.
 
// Underbar söndag! //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Frida

    Vad mysigt. :) Vad tidiga ni är med julfix. Måste varit svårt att välja bland allt gottit fika!? Idag fortsätter planeringen av min dotters dop som är i helgen. Lite fix här hemma och en promenad på det. Är dina barn döpta?

Annons